Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Großes Kino!
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5767
Die Halbstarken FC ToP TalentS
zwanzig Tactiek 523
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 31.9
matig Schieten goed
uitstekend Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Bolluk onderschept slim de pass. Bolluk geeft een hoge lob. van den Hoek kopt de bal weg. Hesse is nu in balbezit. Hesse geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
van den Hoek verovert de bal door een tackle van achteren. van den Hoek met een sublieme pass. Daar is Acquah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acquah schiet op doel. Conrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - FC ToP TalentS 1:0

6e minuut.
Hesse passt de bal zonder na te denken. Lassalle rent richting de bal. Lassalle passt de bal zonder na te denken. Acquah bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquah haalt uit met een fantastische trap. Conrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hesse rent richting de bal. Hesse passt de bal in één keer door. Lassalle met een sublieme pass. Klungelig pakt Acquah de bal. Acquah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
van den Hoek onderschept slim de pass. van den Hoek speelt de bal door. Juričević rent richting de bal. Juričević geeft een lange en hoge pass. Lassalle maakt een snoekduik en kopt de bal. Conrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
van den Hoek met een snelle inworp. Klungelig pakt Hesse de bal. Hesse geeft een lange en hoge pass. Acquah krijgt zijn hoofd ertegen. Conrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

23e minuut.
Hesse speelt de bal door. Juričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Juričević passt de bal in één keer door. Acquah is nu in balbezit. Acquah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bolluk is nu in balbezit. Lassalle verovert de bal door een tackle van achteren. Lassalle speelt de bal door. Acquah is nu in balbezit. Acquah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Mair bereikt de bal nog maar net als eerste. Mair passt de bal in één keer door. Acquah bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - FC ToP TalentS 2:0

39e minuut.
Neves geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juričević met de inworp. Hesse probeert de bal met de borst te controleren. Hesse geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 24%, FC ToP TalentS 76%.
Die Halbstarken - FC ToP TalentS 2:0

48e minuut.
Junosza rent richting de bal. Hesse onderschept slim de pass. Hesse geeft de bal voor. Lassalle rent richting de bal. Lassalle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - FC ToP TalentS 3:0

50e minuut.
Lassalle onderschept slim de pass. Daar is Lassalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lassalle probeert naar een medespeler te passen. Acquah rent richting de bal. Acquah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Acquah bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves verovert de bal door een tackle van achteren. Neves speelt de bal door. Juričević geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yağcıoğlu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Hesse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Junosza is nu in balbezit. Hesse geeft een lange en hoge pass. Lassalle rent richting de bal. Lassalle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
van den Hoek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Hoek probeert naar een medespeler te passen. Bolluk is nu in balbezit. Lassalle onderschept slim de pass. Lassalle schiet op doel. Conrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
van den Hoek met een sublieme pass. Klungelig pakt Ricksen de bal. Lassalle rent richting de bal. Lassalle draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bolluk de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Conrado speelt de bal door. Garthoff kopt de bal weg. Hesse met een sublieme pass. Acquah is nu in balbezit. Acquah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Juričević heeft problemen om de bal te vangen. Juričević geeft een lange en hoge pass. Acquah bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - FC ToP TalentS 4:0

86e minuut.
Neves geeft een lange en hoge pass. Juričević rent richting de bal. Juričević geeft de bal voor. Lassalle rent richting de bal. Lassalle draait met de bal, schiet en ... Conrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Yağcıoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Juričević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse geeft de bal voor. Conrado bokst de bal weg.

90e minuut.
van den Hoek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczoczarz komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Hesse speelt de bal door. Lassalle is nu in balbezit. Lassalle speelt de bal door. Acquah rent richting de bal. Acquah draait met de bal, schiet en ... Conrado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 30%, FC ToP TalentS 70%.
Die Halbstarken - FC ToP TalentS 4:0