Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: B & S ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1817
B & S Mihailesti City
5+2+3 Tactiek pupet
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 51.8
formidable Schieten solid
solid Passen very good
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Josse verovert de bal door een tackle van achteren. Josse geeft een hoge lob. Kalem speelt de bal door. Svrdlan is nu in balbezit. Svrdlan schiet op doel. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Menescardi heeft problemen om de bal te vangen. Roztwór rent richting de bal. Menescardi begaat een overtreding. Menescardi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Svrdlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Rebeque zijn tegenspeler op de grond. Svrdlan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roztwór met een snel genomen vrije trap. Cracoş maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mak verovert de bal door een tackle van achteren. Mak met een sublieme pass. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - Mihailesti City 1:0

24e minuut.
Briceño geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalem de bal. Kalem speelt de bal door. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan schiet op doel. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Horwat onderschept slim de pass. Fafelec onderschept slim de pass. Fafelec probeert naar een medespeler te passen. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B & S 50%, Mihailesti City 50%.
B & S - Mihailesti City 1:0

46e minuut.
Dulder komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cracoş is nu in balbezit. Chaniewski onderschept slim de pass. Chaniewski geeft een hoge lob. Caramarin kan de bal niet met de borst controleren. Dulder rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Caramarin geeft een hoge lob. Cracoş rent richting de bal. Cracoş speelt de bal door. Kalem is nu in balbezit. Kalem draait met de bal, schiet en ... Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mak met een sublieme pass. Klungelig pakt Briceño de bal. Briceño geeft de bal voor. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chaniewski is nu in balbezit. Cracoş verovert de bal door een tackle van achteren. Cracoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - Mihailesti City 2:0

60e minuut.
Mak geeft de bal voor. Chaniewski kopt de bal weg. Torrealva probeert de bal met de borst te controleren. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş schiet op doel. Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Roztwór met de inworp. Mak geeft een lange en hoge pass. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş schiet op doel. Gurău werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - Mihailesti City 3:0

66e minuut.
Kalem geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cavas de bal onder controle te krijgen. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - Mihailesti City 4:0

69e minuut.
Bădiţă speelt de bal door. Mak rent richting de bal. Mak passt de bal in één keer door. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş haalt uit met een fantastische trap. Gurău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Klungelig pakt Nicolau de bal. Kalem bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş rent richting de bal. Cracoş schiet op doel. Gurău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - Mihailesti City 5:0

83e minuut.
Horwat geeft een hoge lob. Cavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalem verovert de bal door een tackle van achteren. Svrdlan is nu in balbezit. Svrdlan draait met de bal, schiet en ... Gurău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalem rent richting de bal. Kalem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - Mihailesti City 6:0

89e minuut.
Fafelec kopt de bal weg. Horwat heeft problemen om de bal te vangen. Dulder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulder haalt uit met een fantastische trap. Packeisen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B & S 42%, Mihailesti City 58%.
B & S - Mihailesti City 6:0