Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Friends Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16600
Sverige Moldova
Sweden 1 Tactiek like a 5-2-E-2
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
76.1 gemiddelde waardering 78.2
incredible Schieten incredible
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


6e minuut.
Fuchs passt de bal met de wreef. Liljefors rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iţă. Iţă krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Liljefors raakt geblesseerd tijdens het duel. Dagerlund met een snel genomen vrije trap. Hede kopt de bal weg. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Goreţchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Moldova 1:0

10e minuut.
Cassis speelt de bal door. Öijer rent richting de bal. Öijer passt de bal in één keer door. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Goreţchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund probeert naar een medespeler te passen. Kennysson speelt de bal door. Hede is nu in balbezit. Hede schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Aleşin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kennysson. Aleşin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucinschi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cojucari springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Castanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede onderschept slim de pass. Hede passt de bal met de wreef. Liljefors rent richting de bal. Liljefors draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Moldova 2:0

34e minuut.
Bonnevier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleşin speelt de bal door. Lucinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucinschi geeft een hoge lob. Cojucari maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Castanda rent richting de bal. Castanda geeft een hoge lob. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi draait met de bal, schiet en ... Holmqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Moldova 2:1

45e minuut.
Iabanji komt het veld opgelopen. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson maakt een afschuwelijke overtreding. Kennysson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige 52%, Moldova 48%.
Sverige - Moldova 2:1

46e minuut.
Lucinschi is nu in balbezit. Bonnevier begaat een overtreding. Lucinschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lucinschi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aleşin kopt de bal weg. Lucinschi geeft een lange en hoge pass. Iabanji springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Inworp. Kennysson met de inworp. Dagerlund geeft de bal voor. Liljefors krijgt zijn hoofd ertegen. Goreţchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Cucucuetu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Borohovici onderschept slim de pass. Öijer is nu in balbezit. Öijer speelt de bal door. Hede rent richting de bal. Hede haalt uit met een fantastische trap. Goreţchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ganenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors verovert de bal door een tackle van achteren. Liljefors schiet op doel. Goreţchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Medelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Medelean geeft een hoge lob. Iabanji rent richting de bal. Iabanji schiet op doel. Holmqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sverige - Moldova 2:2

84e minuut.
Goreţchi is nu in balbezit. Goreţchi geeft de bal voor. Inworp. Dagerlund met een snelle inworp. Öijer geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Hede springt en kopt de bal. Goreţchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Moldova 3:2

89e minuut.
Medelean met een sublieme pass. Ganenco rent richting de bal. Kennysson verovert de bal door een tackle van achteren. Kennysson geeft een lange en hoge pass. Liljefors maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Moldova 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige 40%, Moldova 60%.
Sverige - Moldova 4:2