Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS LAJKONIK 2610 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5065
KS LAJKONIK 2610 A.C. OMONOIA F.C.
442 Tactiek 3412
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 42.4
very good Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giannas trapt de bal weg van het doel. Havrda kopt de bal weg. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Camgöz speelt de bal door. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś passt de bal met de wreef. Havrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Antoniadis kopt de bal weg. Xenofidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenofidos passt de bal met de wreef. Daar is Dyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś schiet op doel. Giannas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Papaioannou rent richting de bal. Zielonka onderschept slim de pass. Zielonka speelt de bal door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Găină is nu in balbezit. Găină met een sublieme pass. Zielonka geeft de bal voor. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Giannas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Inworp. Zielonka met een snelle inworp. Mazowiecki probeert naar een medespeler te passen. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Güven controleert de bal met de borst. Giannas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Güven onderschept slim de pass. Güven geeft een hoge lob. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - A.C. OMONOIA F.C. 0:1

41e minuut.
Zielonka geeft een hoge lob. Havrda kopt de bal weg. Dyluś heeft problemen om de bal te vangen. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Giannas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS LAJKONIK 2610 - A.C. OMONOIA F.C. 1:1

45e minuut.
Zielonka kopt de bal weg. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś schiet op doel. Giannas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 46%, A.C. OMONOIA F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS LAJKONIK 2610 - A.C. OMONOIA F.C. 1:1

46e minuut.
Şevketoğlu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Elcil speelt de bal door. Havrda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antoniadis. Antoniadis krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Şevketoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şevketoğlu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Havrda onderschept slim de pass. Havrda speelt de bal door. Zielonka speelt de bal door. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Giannas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Najbuk verovert de bal door een tackle van achteren. Najbuk geeft een lange en hoge pass. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - A.C. OMONOIA F.C. 2:1

66e minuut.
Zielonka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papaioannou rent richting de bal. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Güven de bal. Giannas bokst de bal weg. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - A.C. OMONOIA F.C. 3:1

70e minuut.
Zielonka met een snelle inworp. Papaioannou rent richting de bal. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ geeft een hoge lob. Dyluś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - A.C. OMONOIA F.C. 4:1

74e minuut.
Najbuk geeft een lange en hoge pass. Dyluś kopt de bal weg. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ schiet op doel. Giannas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - A.C. OMONOIA F.C. 5:1

75e minuut.
Antoniadis passt de bal met de wreef. Papaioannou rent richting de bal. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - A.C. OMONOIA F.C. 6:1

82e minuut.
Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka speelt de bal door. Havrda geeft de bal voor. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - A.C. OMONOIA F.C. 7:1

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Guevara de bal onder controle te krijgen. Xenofidos onderschept slim de pass. Xenofidos speelt de bal door. Daar is Antoniadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniadis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 36%, A.C. OMONOIA F.C. 64%.
KS LAJKONIK 2610 - A.C. OMONOIA F.C. 7:1