Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Žalgirio Stadionas
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7002
Fc Žalgiris FK Lenciūgai
KriRo Tactiek 532 up2
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 44.3
excellent Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Maželis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uglešić. Maželis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kullaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sindzikevičius kopt de bal weg. Daar is Brenkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maželis is nu in balbezit. Maželis draait met de bal, schiet en ... Krapovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

1e minuut.
Kuzeris geeft een lange en hoge pass. Delininkaitis rent richting de bal. Kullaj is nu in balbezit. Kullaj geeft de bal voor. Sindzikevičius springt en kopt de bal. Krapovskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Uglešić passt de bal in één keer door. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter passt de bal in één keer door. Uglešić is nu in balbezit. Uglešić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - FK Lenciūgai 0:1

19e minuut.
Hofstetter verovert de bal door een tackle van achteren. Hofstetter geeft een hoge lob. Uglešić is nu in balbezit. Uglešić haalt uit met een fantastische trap. Zadwórny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - FK Lenciūgai 0:2

24e minuut.
Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz passt de bal met de wreef. Maželis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maželis schiet op doel. Krapovskis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Peja passt de bal zonder na te denken. Delininkaitis is nu in balbezit. Delininkaitis passt de bal met de wreef. Sindzikevičius is nu in balbezit. Sindzikevičius schiet op doel. Krapovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 52%, FK Lenciūgai 48%.
Fc Žalgiris - FK Lenciūgai 0:2

54e minuut.
Kullaj is nu in balbezit. Kullaj geeft de bal voor. Sindzikevičius rent richting de bal. Sindzikevičius haalt uit met een fantastische trap. Krapovskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - FK Lenciūgai 1:2

61e minuut.
Paulėkas kopt de bal weg. Delininkaitis rent richting de bal. Delininkaitis probeert naar een medespeler te passen. Hristodorescu is nu in balbezit. Hristodorescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kullaj speelt de bal door. Peja rent richting de bal. Peja passt de bal met de wreef. Maželis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maželis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kullaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullaj geeft een lange en hoge pass. Brenkis heeft problemen om de bal te vangen. Maželis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maželis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Maželis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenkis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maželis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Brenkis de bal. Kullaj komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Peja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delininkaitis probeert naar een medespeler te passen. Kullaj met een sublieme pass. Maželis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maželis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Žalgiris - FK Lenciūgai 2:2

74e minuut.
Delininkaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Delininkaitis met een sublieme pass. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu haalt uit met een fantastische trap. Krapovskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - FK Lenciūgai 3:2

75e minuut.
Brenkis passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuzeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzeris geeft een hoge lob. Maželis rent richting de bal. Maželis haalt uit met een fantastische trap. Krapovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Delininkaitis rent richting de bal. Delininkaitis geeft een hoge lob. Daar is Surplys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sindzikevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindzikevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Delininkaitis geeft de bal voor. Brenkis heeft problemen om de bal te vangen. Maželis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindzikevičius rent richting de bal. Sindzikevičius draait met de bal, schiet en ... Krapovskis bokst de bal weg. Maželis is nu in balbezit. Maželis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 27%, FK Lenciūgai 73%.
Fc Žalgiris - FK Lenciūgai 3:2