Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bulov pasienik
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4048
CF Čukaričky Dechtice DAC 1904
samba Tactiek 442-d
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten good
solid Passen average
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Duba rent richting de bal. Sosa is nu in balbezit. Duba is nu in balbezit. Duba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - DAC 1904 0:1

6e minuut.
Horvat passt de bal met de wreef. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara passt de bal met de wreef. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín speelt de bal door. Sosa rent richting de bal. Duba rent richting de bal. Duba schiet op doel. Tkáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Smitka rent richting de bal. Smitka passt de bal zonder na te denken. Marozsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Marozsán geeft een lange en hoge pass. Buryaile maakt een snoekduik en kopt de bal. Ledgerwood kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kahanič passt de bal in één keer door. Smitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat passt de bal in één keer door. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Condruţ onderschept slim de pass. Condruţ passt de bal in één keer door. Durmadan rent richting de bal. Buryaile heeft problemen om de bal te vangen. Buryaile schiet op doel. Ledgerwood bokst de bal weg.

19e minuut.
Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marozsán neemt de hoekschop. Buryaile rent richting de bal. Buryaile schiet op doel. Ledgerwood kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kahanič probeert naar een medespeler te passen. Smitka met een sublieme pass. Marozsán met een sublieme pass. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rajter komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu onderschept slim de pass. Buryaile verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Buryaile de bal. Buryaile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Čukaričky Dechtice - DAC 1904 1:1

35e minuut.
Horvat passt de bal in één keer door. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile passt de bal zonder na te denken. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan draait met de bal, schiet en ... Ledgerwood bokst de bal weg.

37e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Davidson met een sublieme pass. Horvat probeert naar een medespeler te passen. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile schiet op doel. Ledgerwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 34%, DAC 1904 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Čukaričky Dechtice - DAC 1904 1:1

56e minuut.
Alcântara kan de bal niet met de borst controleren. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile passt de bal met de wreef. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kopr komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kahanič geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopr met de inworp. Rajter rent richting de bal. Rajter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Tramonti de bal. Marozsán probeert naar een medespeler te passen. Horvat probeert naar een medespeler te passen. Durmadan rent richting de bal. Durmadan schiet op doel. Ledgerwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Marozsán probeert naar een medespeler te passen. Smitka is nu in balbezit. Smitka speelt de bal door. Durmadan rent richting de bal. Durmadan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - DAC 1904 2:1

66e minuut.
Durmadan kopt de bal weg. Buryaile rent richting de bal. Buryaile met een sublieme pass. Durmadan rent richting de bal. Durmadan haalt uit met een fantastische trap. Ledgerwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kopr heeft problemen om de bal te vangen. Kopr geeft een lange en hoge pass. Sup heeft problemen om de bal te vangen. Duba is nu in balbezit. Duba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Čukaričky Dechtice - DAC 1904 2:2

71e minuut.
Tatarkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarkiewicz geeft een hoge lob. Kopr met een sublieme pass. Duba heeft problemen om de bal te vangen. Duba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bačinský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Durmadan de bal. Floricioiu is nu in balbezit. Durmadan onderschept slim de pass. Durmadan haalt uit met een fantastische trap. Ledgerwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

85e minuut.
Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Smitka onderschept slim de pass. Durmadan rent richting de bal. Durmadan geeft de bal voor. Ledgerwood bokst de bal weg. Buryaile rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - DAC 1904 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 37%, DAC 1904 63%.
CF Čukaričky Dechtice - DAC 1904 3:2