Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Espenmoss
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6118
FC Ruppen FC Mściwoje
FCSG-3Fach Sturm Tactiek classe
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 41.8
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Opaliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Gałusa de bal. Gnägi speelt de bal door. Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce draait met de bal, schiet en ... Ropśnik bokst de bal weg.

5e minuut.
Gnägi passt de bal met de wreef. Viletta is nu in balbezit. Viletta geeft een hoge lob. Puce rent richting de bal. Puce draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Puce onderschept slim de pass. Krzysztyński is nu in balbezit. Gnägi verovert de bal door een tackle van achteren. Gnägi geeft een lange en hoge pass. Pulfer springt en kopt de bal. Ropśnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pulfer is nu in balbezit. Pulfer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - FC Mściwoje 1:0

10e minuut.
Gnägi is nu in balbezit. Gnägi passt de bal zonder na te denken. Fracheboud rent richting de bal. Fracheboud draait met de bal, schiet en ... Ropśnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Bechstein speelt de bal door. Gnägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnägi passt de bal zonder na te denken. Fracheboud bereikt de bal nog maar net als eerste. Fracheboud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Opaliński rent richting de bal. Opaliński geeft een hoge lob. Pulfer maakt een snoekduik en kopt de bal. Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwisz passt de bal in één keer door. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gnägi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fracheboud rent richting de bal. Fracheboud passt de bal zonder na te denken. Puce rent richting de bal. Puce haalt uit met een fantastische trap. Ropśnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 35%, FC Mściwoje 65%.
FC Ruppen - FC Mściwoje 1:0

49e minuut.
Ługowicz heeft problemen om de bal te vangen. Fracheboud bereikt de bal nog maar net als eerste. Fracheboud passt de bal zonder na te denken. Pulfer is nu in balbezit. Pulfer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Frontczek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gnägi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Edwikowski de bal. Pulfer rent richting de bal. Pulfer haalt uit met een fantastische trap. Frontczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Viletta is nu in balbezit. Viletta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ługowicz de bal onder controle te krijgen. Puce is nu in balbezit. Puce draait met de bal, schiet en ... Frontczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Enxaqueca passt de bal zonder na te denken. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz met een sublieme pass. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gnägi met een sublieme pass. Klungelig pakt Opaliński de bal. Gnägi met een sublieme pass. Fracheboud is nu in balbezit. Fracheboud draait met de bal, schiet en ... Frontczek bokst de bal weg.

89e minuut.
Viletta onderschept slim de pass. Viletta geeft een lange en hoge pass. Daar is Ługowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - FC Mściwoje 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 34%, FC Mściwoje 66%.
FC Ruppen - FC Mściwoje 2:0