Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: klepacze Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5205
klepacze PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA``
eksp2b Tactiek 4-1-2-3 Martini
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


13e minuut.
Szympruch met een sublieme pass. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo geeft de bal voor. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Borszéki is nu in balbezit. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak geeft een lange en hoge pass. Szympruch met een sublieme pass. Ştefan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Cipolletti met een sublieme pass. Borszéki heeft problemen om de bal te vangen. Borszéki geeft een hoge lob. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Borszéki met een snelle inworp. Trida bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka onderschept slim de pass. Powałka draait met de bal, schiet en ... Szadkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cielecki probeert naar een medespeler te passen. Powałka rent richting de bal. D`Angelo is nu in balbezit. Powałka onderschept slim de pass. Powałka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cipolletti rent richting de bal. Cipolletti passt de bal zonder na te denken. Millán probeert naar een medespeler te passen. Rasiak rent richting de bal. Rasiak schiet op doel. Tyczkała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borszéki rent richting de bal. Borszéki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Łacek rent richting de bal. Borszéki verovert de bal door een tackle van achteren. Borszéki met een sublieme pass. Rasiak rent richting de bal. Rasiak haalt uit met een fantastische trap. Tyczkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Özdeviren controleert de bal met de borst. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak geeft de bal voor. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Trida rent richting de bal. Trida geeft een hoge lob. Habrat kopt de bal weg. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 60%, PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
klepacze - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:0

46e minuut.
Schutte komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Habrat is nu in balbezit. Habrat passt de bal met de wreef. Cipolletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolletti geeft een lange en hoge pass. Schutte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Tyczkała trapt de bal weg. Trida kopt de bal weg. Klungelig pakt Schutte de bal. Schutte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:1

49e minuut.
Daar is Cielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cielecki passt de bal zonder na te denken. Łacek heeft problemen om de bal te vangen. Schutte is nu in balbezit. Schutte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:2

52e minuut.
Detmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat verovert de bal door een tackle van achteren. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cipolletti met een snelle inworp. sabuzi probeert naar een medespeler te passen. Jarocki controleert de bal met de borst. Habrat is nu in balbezit. Habrat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Doeltrap. Ülejõe komt het veld opgelopen. Leiser komt het veld opgelopen. Tyczkała trapt de bal weg van het doel. Ştefan kopt de bal weg. Verunáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat verovert de bal door een tackle van achteren. Habrat draait met de bal, schiet en ... Tyczkała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schutte rent richting de bal. Schutte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Habrat is nu in balbezit. Habrat schiet op doel. Tyczkała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurulashvili komt het veld opgelopen. Borszéki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili passt de bal met de wreef. Schutte rent richting de bal. Schutte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:4

64e minuut.
Verunáč met een sublieme pass. Jarocki met een sublieme pass. D`Angelo met een sublieme pass. Schutte is nu in balbezit. Schutte draait met de bal, schiet en ... Tyczkała bokst de bal weg.

65e minuut.
Doeltrap. Tyczkała trapt de bal weg. Ştefan kopt de bal weg. Leiser heeft problemen om de bal te vangen. Leiser geeft een lange en hoge pass. Tyczkała bokst de bal weg.

67e minuut.
Kurulashvili rent richting de bal. Detmer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurulashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schutte zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:5

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdivia komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Millán onderschept slim de pass. Özdeviren rent richting de bal. Özdeviren passt de bal zonder na te denken. Schutte is nu in balbezit. Schutte draait met de bal, schiet en ... Tyczkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Trida bereikt de bal nog maar net als eerste. Trida geeft een lange en hoge pass. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:6

88e minuut.
Trida is nu in balbezit. Powałka onderschept slim de pass. Valdivia is nu in balbezit. Powałka onderschept slim de pass. Powałka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Millán is nu in balbezit. Borszéki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borszéki passt de bal in één keer door. Schutte is nu in balbezit. Schutte draait met de bal, schiet en ... Tyczkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 74%, PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 26%.
klepacze - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:6