Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LoveAndDevotion Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3233
LoveAndDevotion LV`s Real Madrid
433av Tactiek OldBoys6r
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.1 gemiddelde waardering 66.6
adequate Schieten incredible
very good Passen formidable
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Trung Hạnh is nu in balbezit. Trung Hạnh passt de bal zonder na te denken. Răduţă rent richting de bal. Răduţă geeft de bal voor. Muhanov rent richting de bal. De bal raakt de paal. Muhanov is nu in balbezit. Muhanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 0:1

7e minuut.
Răduţă geeft een hoge lob. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez passt de bal zonder na te denken. Küng rent richting de bal. Küng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 0:2

10e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda geeft een lange en hoge pass. Küng kopt de bal weg. Muhanov controleert de bal met de borst. Muhanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Trung Hạnh passt de bal in één keer door. Daar is Muhanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhanov passt de bal zonder na te denken. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Roşoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trung Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş begaat een overtreding. Bobeş krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Roşoiu rent richting de bal. Popescu onderschept slim de pass. Popescu probeert naar een medespeler te passen. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Radeta rent richting de bal. Radeta geeft een hoge lob. Holca kopt de bal weg. Ślużyński geeft een hoge lob. Küng springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Răduţă controleert de bal met de borst. Răduţă geeft de bal voor. Küng is nu in balbezit. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ocio kopt de bal weg. Răduţă rent richting de bal. Răduţă geeft een lange en hoge pass. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel. Tascău bokst de bal weg. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ocio is nu in balbezit. Ocio passt de bal in één keer door. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez schiet op doel. Tascău werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 0:3

28e minuut.
Sagnol is nu in balbezit. Sagnol geeft een hoge lob. Muhanov is nu in balbezit. Muhanov haalt uit met een fantastische trap. Tascău probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 0:4

34e minuut.
Ocio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ślużyński de bal. Küng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Daudén Ibáñez de bal. Daudén Ibáñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tascău speelt de bal door. Răduţă kopt de bal weg. Trung Hạnh is nu in balbezit. Trung Hạnh geeft de bal voor. Küng krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Trung Hạnh geeft een lange en hoge pass. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov schiet op doel. Tascău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Küng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhanov rent richting de bal. Muhanov schiet op doel. Tascău werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 0:5

44e minuut.
Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez speelt de bal door. Küng rent richting de bal. Küng schiet op doel. Radeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tascău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 82%, LV`s Real Madrid 18%.
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 0:5

46e minuut.
Ślużyński probeert naar een medespeler te passen. Trung Hạnh heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hạnh geeft de bal voor. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Daudén Ibáñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 0:6

57e minuut.
Daudén Ibáñez kopt de bal weg. Radeta rent richting de bal. Küng verovert de bal door een tackle van achteren. Küng draait met de bal, schiet en ... Tascău werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 0:7

58e minuut.
Ocio geeft een hoge lob. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda geeft de bal voor. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez schiet op doel. Tascău bokst de bal weg.

64e minuut.
Codrea is nu in balbezit. Codrea geeft de bal voor. Locardi rent richting de bal. Locardi schiet op doel. Szabat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 1:7

67e minuut.
Radeta geeft de bal voor. Klungelig pakt Popescu de bal. Popescu passt de bal in één keer door. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Trung Hạnh rent richting de bal. Trung Hạnh passt de bal met de wreef. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 1:8

76e minuut.
Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Daudén Ibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Daudén Ibáñez speelt de bal door. Küng is nu in balbezit. Küng haalt uit met een fantastische trap. Tascău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Daar is Muhanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślużyński probeert naar een medespeler te passen. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Daudén Ibáñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 1:9

80e minuut.
Muhanov passt de bal in één keer door. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă verovert de bal door een tackle van achteren. Răduţă speelt de bal door. Ślużyński geeft een hoge lob. Tascău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Răduţă speelt de bal door. Ślużyński geeft de bal voor. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng haalt uit met een fantastische trap. Tascău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 1:10

87e minuut.
Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ślużyński passt de bal met de wreef. Trung Hạnh is nu in balbezit. Trung Hạnh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Muhanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 83%, LV`s Real Madrid 17%.
LoveAndDevotion - LV`s Real Madrid 1:11