Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Faleza Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1788
Faleza AFC Danubiana
faleza Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 24.3
outstanding Schieten weak
adequate Passen average
solid Verdedigen poor


11e minuut.
Cioară rent richting de bal. Marina onderschept slim de pass. Marina met een sublieme pass. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Marina passt de bal zonder na te denken. Frusina is nu in balbezit. Frusina speelt de bal door. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Coração Valente geeft de bal voor. Parască bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan onderschept slim de pass. Răducan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - AFC Danubiana 1:0

18e minuut.
Daar is Hagiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda geeft een hoge lob. Raicu is nu in balbezit. Raicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Couto onderschept slim de pass. Couto passt de bal met de wreef. Răducan rent richting de bal. Răducan schiet op doel. Vinereanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - AFC Danubiana 2:0

30e minuut.
Varoš krijgt zijn hoofd ertegen. Răducan probeert de bal aan de voet te houden. Coração Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Coração Valente passt de bal met de wreef. Daar is Mareş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Frusina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Varoš de bal. Varoš passt de bal in één keer door. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare verovert de bal door een tackle van achteren. Soare geeft een hoge lob. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu bokst de bal weg.

37e minuut.
Frusina heeft problemen om de bal te vangen. Frusina geeft de bal voor. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Õunpuu met de inworp. Luban geeft een lange en hoge pass. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Soare de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Couto heeft problemen om de bal te vangen. Boca is nu in balbezit. Boca probeert naar een medespeler te passen. Raicu is nu in balbezit. Raicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Virtejaru komt het veld opgelopen. Andrieş komt het veld opgelopen. Nadolsky komt het veld opgelopen. Cioropina komt het veld opgelopen. Cracoş komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Luban geeft een lange en hoge pass. Varoš probeert naar een medespeler te passen. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Nadolsky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cracoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 39%, AFC Danubiana 61%.
Faleza - AFC Danubiana 2:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moceanu komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Varoš rent richting de bal. Varoš passt de bal zonder na te denken. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Petrache komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mareş is nu in balbezit. Mareş geeft een hoge lob. Inworp. Luban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moceanu probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Couto passt de bal zonder na te denken. Răducan is nu in balbezit. Răducan probeert naar een medespeler te passen. Varoš is nu in balbezit. Varoš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frusina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moceanu met een sublieme pass. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Cracoş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache speelt de bal door. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - AFC Danubiana 3:0

90e minuut.
Luban met een sublieme pass. Couto rent richting de bal. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan onderschept slim de pass. Răducan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 35%, AFC Danubiana 65%.
Faleza - AFC Danubiana 3:0