Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC-Strah Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2517
FC-Strah Vodnjan 1968
541 Tactiek 3-4-3
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 49.2
adequate Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Brauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Brunner de bal. Brunner draait met de bal, schiet en ... Ulejval bokst de bal weg.

5e minuut.
Bagaméri passt de bal in één keer door. Wierzchowski rent richting de bal. Osajda verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda draait met de bal, schiet en ... Guarinoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Vodnjan 1968 0:1

12e minuut.
Türk probeert naar een medespeler te passen. Miranda rent richting de bal. Miranda met een sublieme pass. Guarinoni is nu in balbezit. Guarinoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Türk onderschept slim de pass. Türk geeft de bal voor. Osajda heeft problemen om de bal te vangen. Guarinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarinoni draait met de bal, schiet en ... Ulejval bokst de bal weg. Wierzchowski controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Vodnjan 1968 0:2

17e minuut.
Osajda rent richting de bal. Osajda passt de bal met de wreef. Bagaméri is nu in balbezit. Brunner rent richting de bal. Brunner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Osajda kopt de bal weg. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brauner krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bagaméri passt de bal zonder na te denken. Daar is Brunner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunner probeert naar een medespeler te passen. Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni schiet op doel. Ulejval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Vodnjan 1968 0:3

25e minuut.
Kedev passt de bal zonder na te denken. Ressacada bereikt de bal nog maar net als eerste. Türk begaat een overtreding. Ressacada wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou passt de bal in één keer door. Bagaméri speelt de bal door. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner schiet op doel. Ulejval bokst de bal weg. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Vodnjan 1968 0:4

31e minuut.
Osajda schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Minov met een harde bal richting middenveld. Phương is nu in balbezit. Phương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tzortzoglou rent richting de bal. Tzortzoglou geeft een hoge lob. Guarinoni kopt de bal weg. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Vodnjan 1968 0:5

37e minuut.
Wierzchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzchowski geeft een hoge lob. Bagaméri speelt de bal door. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Vodnjan 1968 0:6

41e minuut.
Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukrov onderschept slim de pass. Wasserfallen is nu in balbezit. Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tzortzoglou kopt de bal weg. Wierzchowski rent richting de bal. Guarinoni begaat een overtreding. Guarinoni krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Cukrov probeert naar een medespeler te passen. Gerben is nu in balbezit. Gerben geeft de bal voor. Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Wasserfallen de bal. Yağış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Strah 63%, Vodnjan 1968 37%.
FC-Strah - Vodnjan 1968 0:6

52e minuut.
Minov probeert de bal met de borst te controleren. Bagaméri met een sublieme pass. Brunner is nu in balbezit. Brunner draait met de bal, schiet en ... Ulejval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Vodnjan 1968 0:7

53e minuut.
Rorejs komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Tzortzoglou rent richting de bal. Tzortzoglou passt de bal in één keer door. Kõll rent richting de bal. Guarinoni verovert de bal door een tackle van achteren. Guarinoni haalt uit met een fantastische trap. Ulejval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Strah - Vodnjan 1968 0:8

57e minuut.
Miranda speelt de bal door. Guarinoni is nu in balbezit. Guarinoni passt de bal met de wreef. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bimbrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bimbrowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brauner de bal. Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni haalt uit met een fantastische trap. Ulejval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Doeltrap. Nayar komt het veld opgelopen. Paz komt het veld opgelopen. Lukas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tzortzoglou onderschept slim de pass. Guarinoni is nu in balbezit. Guarinoni geeft de bal voor. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Strah 76%, Vodnjan 1968 24%.
FC-Strah - Vodnjan 1968 0:8