Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Piekielna Drużyna Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6049
Piekielna Drużyna wojownicy
ofiary losu Tactiek nnnnn
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
37.5 gemiddelde waardering 64.9
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen formidabel
matig Verdedigen formidabel


7e minuut.
Allahyarlı onderschept slim de pass. Caffrey is nu in balbezit. Allahyarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Allahyarlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - wojownicy 0:1

10e minuut.
Lisitsyn speelt de bal door. Meynieu kopt de bal weg. Allahyarlı rent richting de bal. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... Lisitsyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - wojownicy 0:2

12e minuut.
Balahnin geeft een hoge lob. Kelich kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kelich neemt de hoekschop. Allahyarlı krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Meynieu rent richting de bal. Meynieu geeft de bal voor. Allahyarlı rent richting de bal. Allahyarlı schiet op doel. Lisitsyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - wojownicy 0:3

17e minuut.
Balahnin onderschept slim de pass. Balahnin met een sublieme pass. Meynieu speelt de bal door. Kelich geeft de bal voor. Allahyarlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Lisitsyn bokst de bal weg. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - wojownicy 0:4

21e minuut.
Caffrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı onderschept slim de pass. Dueñas begaat een overtreding. Dueñas krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Radu geeft een lange en hoge pass. Kelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelich speelt de bal door. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı schiet op doel. Lisitsyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Radu verovert de bal door een tackle van achteren. Radu speelt de bal door. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - wojownicy 0:5

41e minuut.
Kelich geeft een lange en hoge pass. Dueñas kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kelich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Allahyarlı springt en kopt de bal. Lisitsyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Meynieu geeft de bal voor. Allahyarlı kopt de bal weg. Daar is Artistico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durango is nu in balbezit. Durango draait met de bal, schiet en ... Lisitsyn bokst de bal weg. Allahyarlı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - wojownicy 0:6

43e minuut.
Allahyarlı probeert naar een medespeler te passen. Meynieu met een sublieme pass. Kelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelich geeft een lange en hoge pass. Allahyarlı krijgt zijn hoofd ertegen. Lisitsyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durango rent richting de bal. Durango draait met de bal, schiet en ... Lisitsyn bokst de bal weg. Allahyarlı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - wojownicy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 83%, wojownicy 17%.
Piekielna Drużyna - wojownicy 0:7

50e minuut.
Balahnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Balahnin passt de bal zonder na te denken. Caffrey rent richting de bal. Allahyarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Allahyarlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelich geeft een lange en hoge pass. Allahyarlı heeft problemen om de bal te vangen. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - wojownicy 0:8

63e minuut.
Artistico onderschept slim de pass. Artistico geeft een hoge lob. Meynieu probeert naar een medespeler te passen. Kelich rent richting de bal. Kelich schiet op doel. Lisitsyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Balahnin geeft een lange en hoge pass. Dueñas kopt de bal weg. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lisitsyn met een harde bal richting middenveld. Meynieu kopt de bal weg. Durango is nu in balbezit. Durango haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Radu speelt de bal door. Daar is Durango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artistico rent richting de bal. Durango onderschept slim de pass. Durango schiet op doel. Lisitsyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Meynieu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 81%, wojownicy 19%.
Piekielna Drużyna - wojownicy 0:8