Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 12:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Portugal Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12307
Portugal Norge
5212centronrg Tactiek Season69E01532
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
75 gemiddelde waardering 74.9
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
formidable Verdedigen brilliant


13e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Walderhaug begaat een overtreding. Torres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laborco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Torres rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heimstad. Heimstad krijgt een gele kaart. Torres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Laborco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Canto e Castro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zumzubra de bal. Mørkved is nu in balbezit. Mørkved geeft de bal voor. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Norge 0:1

29e minuut.
Leirvåg geeft een hoge lob. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres probeert naar een medespeler te passen. Gralho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralho draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Sena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena probeert naar een medespeler te passen. Laborco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Mørkved rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velo met een snelle inworp. Moreno geeft de bal voor. Torres springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gralho verovert de bal door een tackle van achteren. Orvik rent richting de bal. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mørkved probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deserta. Kristoffersen raakt geblesseerd tijdens het duel. Ulland komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tufte speelt de bal door. Heimstad speelt de bal door. Klungelig pakt Mørkved de bal. Mørkved geeft een hoge lob. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Norge 0:2

40e minuut.
Klungelig pakt Tufte de bal. Velo is nu in balbezit. Tufte verovert de bal door een tackle van achteren. Tufte geeft een hoge lob. Kristoffersen maakt een snoekduik en kopt de bal. Devoto bokst de bal weg.

43e minuut.
Orvik kopt de bal weg. Ulland is nu in balbezit. Ulland geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zumzubra geeft een hoge lob. Inworp. Mørkved met een snelle inworp. Ulland geeft een hoge lob. Kristoffersen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal 72%, Norge 28%.
Portugal - Norge 0:2

51e minuut.
Mørkved kopt de bal weg. Canto e Castro kan de bal niet met de borst controleren. Kristoffersen onderschept slim de pass. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Norge 0:3

55e minuut.
Ulland onderschept slim de pass. Ulland passt de bal zonder na te denken. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Norge 0:4

56e minuut.
Alfheim komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ulland met een sublieme pass. Hodneland heeft problemen om de bal te vangen. Hodneland probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Alfheim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zumzubra. Alfheim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valente komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralho is nu in balbezit. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Norge 1:4

70e minuut.
Holte komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zumzubra is nu in balbezit. Zumzubra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfheim met de inworp. Ulland geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Devoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ulland rent richting de bal. Ulland passt de bal zonder na te denken. Alfheim speelt de bal door. Tufte geeft een hoge lob. Kristoffersen springt en kopt de bal. Devoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gralho kopt de bal weg. Walderhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Norge 2:4

85e minuut.
Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland geeft de bal voor. Sena is nu in balbezit. Holte onderschept slim de pass. Holte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal 67%, Norge 33%.
Portugal - Norge 2:4