Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fc Hóhányók Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2347
Fc Hóhányók Ceglédi Amatőrök
hoha Tactiek nes
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 49.2
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Aristizábal geeft de bal voor. Mărăşescu is nu in balbezit. Ganzulić is nu in balbezit. Ganzulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cyll is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Llanes. Cyll is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adelaar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ganzulić is nu in balbezit. Ganzulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu verovert de bal door een tackle van achteren. Chenu met een sublieme pass. Llanes is nu in balbezit. Llanes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Csöregh bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Adelaar speelt de bal door. Paraiso rent richting de bal. Paraiso geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cotereac probeert de bal met de borst te controleren. Mărăşescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Ceglédi Amatőrök 0:1

26e minuut.
Tábory geeft de bal voor. Sumarna met een sublieme pass. Kelly speelt de bal door. Kebab is nu in balbezit. Kebab geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Resech passt de bal met de wreef. Daar is Mărăşescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărăşescu passt de bal met de wreef. Ganzulić rent richting de bal. Ganzulić schiet op doel. Gawin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kebab passt de bal zonder na te denken. Ganzulić is nu in balbezit. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap. Gawin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Ceglédi Amatőrök 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 68%, Ceglédi Amatőrök 32%.
Fc Hóhányók - Ceglédi Amatőrök 0:2

54e minuut.
Kothencz verovert de bal door een tackle van achteren. Aristizábal onderschept slim de pass. Aristizábal geeft de bal voor. Ganzulić rent richting de bal. Ganzulić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gawin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Llanes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adelaar. Llanes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Adelaar de bal. Drnda met een snel genomen vrije trap. Llanes rent richting de bal. Llanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Ceglédi Amatőrök 1:2

73e minuut.
Minarik passt de bal zonder na te denken. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Llanes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Llanes kan niet meer verder spelen. Dromokaitis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory geeft een hoge lob. Sumarna geeft een hoge lob. Ganzulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzulić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Paraiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraiso passt de bal met de wreef. Gallo Moreno is nu in balbezit. Mărăşescu onderschept slim de pass. Mărăşescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 46%, Ceglédi Amatőrök 54%.
Fc Hóhányók - Ceglédi Amatőrök 1:2