Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Deus Diabolus
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5192
SixFeetUnder Wojownicy Końca Stawki
433 2013 Tactiek 541
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 38.6
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Bekas rent richting de bal. Bekas speelt de bal door. Chester speelt de bal door. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Porcar geeft een lange en hoge pass. Guziałek probeert de bal aan de voet te houden. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa schiet op doel. Taborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Wojownicy Końca Stawki 1:0

15e minuut.
Rabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa onderschept slim de pass. Inczewski is nu in balbezit. Viljamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Viljamaa draait met de bal, schiet en ... Taborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Taborski niet meer kan verder spelen. Nachayssi komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Porcar rent richting de bal. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kopa-Ostrowski speelt de bal door. Inczewski rent richting de bal. Viljamaa onderschept slim de pass. Viljamaa draait met de bal, schiet en ... Nachayssi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Wojownicy Końca Stawki 2:0

23e minuut.
Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. Kopa-Ostrowski passt de bal in één keer door. Pirttiaho rent richting de bal. Pirttiaho haalt uit met een fantastische trap. Nachayssi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Przytuła met een sublieme pass. Pirttiaho rent richting de bal. Kopa-Ostrowski met een sublieme pass. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa schiet op doel. Nachayssi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kulhawik rent richting de bal. Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski speelt de bal door. Daar is Pirttiaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirttiaho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski probeert de bal met de borst te controleren. Kopa-Ostrowski geeft de bal voor. Viljamaa springt en kopt de bal. Nachayssi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bekas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kopa-Ostrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski met een sublieme pass. Porcar is nu in balbezit. Porcar met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma onderschept slim de pass. Tyma draait met de bal, schiet en ... Balogh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Wojownicy Końca Stawki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixFeetUnder 30%, Wojownicy Końca Stawki 70%.
SixFeetUnder - Wojownicy Końca Stawki 3:0

48e minuut.
Inczewski is nu in balbezit. Porcar verovert de bal door een tackle van achteren. Porcar passt de bal zonder na te denken. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Przytuła rent richting de bal. Przytuła geeft de bal voor. Daar is Guziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kulhawik rent richting de bal. Bekas rent richting de bal. Rabiniak onderschept slim de pass. Tyma is nu in balbezit. Tyma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Chester probeert naar een medespeler te passen. Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Timnev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porcar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Porcar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nachayssi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Pirttiaho is nu in balbezit. Pirttiaho geeft de bal voor. Klungelig pakt Peene de bal. Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła geeft de bal voor. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa draait met de bal, schiet en ... Nachayssi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Wojownicy Końca Stawki 4:0

86e minuut.
Porcar rent richting de bal. Timnev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porcar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bekas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pirttiaho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tyma is nu in balbezit. Füst geeft een hoge lob. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Wojownicy Końca Stawki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixFeetUnder 34%, Wojownicy Końca Stawki 66%.
SixFeetUnder - Wojownicy Końca Stawki 5:0