Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Maghrib Īrān
F 523-Mx Tactiek 5212
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
61.8 gemiddelde waardering 66.9
solid Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majady tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shirazi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benhalima met een snel genomen vrije trap. Zitoumi maakt een snoekduik en kopt de bal. El-Akil probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Benhalima passt de bal met de wreef. Shirazi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kadioui. Kadioui krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Majady verovert de bal door een tackle van achteren. Majady geeft de bal voor. Mumtazi probeert de bal met de borst te controleren. Nadimi onderschept slim de pass. Nadimi schiet op doel. Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
El Arabi geeft een hoge lob. Nadimi kopt de bal weg. Seridila rent richting de bal. Seridila schiet op doel. Khamenei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar met een sublieme pass. Kazemi met een sublieme pass. Benhalima rent richting de bal. Benhalima geeft een hoge lob. El-Akil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Nafti kopt de bal weg. El Arabi geeft een lange en hoge pass. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri haalt uit met een fantastische trap. Khamenei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Īrān 1:0

37e minuut.
Daar is Nadimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qasem Ibn-Faisal. Nadimi raakt geblesseerd tijdens het duel. El Arabi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seridila bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar rent richting de bal. Seridila onderschept slim de pass. Seridila schiet op doel. Khamenei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 45%, Īrān 55%.
Al Maghrib - Īrān 1:0

69e minuut.
Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi passt de bal met de wreef. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi schiet op doel. El-Akil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Daar is Jabiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seridila rent richting de bal. Seridila geeft de bal voor. Nadimi springt en kopt de bal. Khamenei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Inworp. Ben Slimane komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Qassemi geeft een hoge lob. Ariffadillah kan de bal niet met de borst controleren. Jabiri rent richting de bal. Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Shahriar is nu in balbezit. Kazemi rent richting de bal. Jabiri maakt een afschuwelijke overtreding. Jabiri krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Majady speelt de bal door. Ben Slimane is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazemi. Kazemi krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Jabiri rent richting de bal. Jabiri passt de bal in één keer door. Seridila is nu in balbezit. Seridila geeft een hoge lob. Jabiri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Īrān 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 36%, Īrān 64%.
Al Maghrib - Īrān 2:0