Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Riza Lushta
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3800
KF Trepça `89 NIHIL
icee Tactiek inflames
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 55.1
goed Schieten uitmuntend
goed Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Fisher probeert naar een medespeler te passen. Ibănescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilaj de bal. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă schiet op doel. Silfverskiöld bokst de bal weg.

3e minuut.
Bădiţă kopt de bal weg. Pâslariu heeft problemen om de bal te vangen. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Silfverskiöld probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sälle probeert naar een medespeler te passen. Fummelberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan onderschept slim de pass. Fisher onderschept slim de pass. Fisher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dumitru met een sublieme pass. Bădiţă heeft problemen om de bal te vangen. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. Silfverskiöld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - NIHIL 0:1

17e minuut.
Constantinescu onderschept slim de pass. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă passt de bal in één keer door. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Dumitru passt de bal zonder na te denken. Bunoaica rent richting de bal. Bunoaica speelt de bal door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru geeft een hoge lob. Silfverskiöld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Turuncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drab krijgt een gele kaart. Bunoaica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turuncu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - NIHIL 0:2

29e minuut.
Ibănescu geeft een hoge lob. Buitenspel voor Fummelberg. Goede buitenspelval van de verdediging. Ivan neemt vlug de vrije trap. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Constantinescu kopt de bal weg. Daar is Bunoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunoaica geeft een lange en hoge pass. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - NIHIL 0:3

33e minuut.
Bunoaica is nu in balbezit. Bunoaica passt de bal met de wreef. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel. Silfverskiöld bokst de bal weg.

35e minuut.
Bunoaica probeert naar een medespeler te passen. Dumitru rent richting de bal. Dumitru passt de bal zonder na te denken. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - NIHIL 0:4

36e minuut.
Eze rent richting de bal. Eze geeft een hoge lob. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - NIHIL 0:5

38e minuut.
Löfberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bunoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumitru geeft een lange en hoge pass. Pâslariu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Catinca speelt de bal door. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu passt de bal in één keer door. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Silfverskiöld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Pâslariu passt de bal in één keer door. Constantinescu heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu met een sublieme pass. Bădiţă heeft problemen om de bal te vangen. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - NIHIL 0:6

45e minuut.
Ilaj passt de bal in één keer door. Fisher controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Catinca neemt vlug de vrije trap. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Trepça `89 72%, NIHIL 28%.
KF Trepça `89 - NIHIL 0:6

46e minuut.
Ivan speelt de bal door. Drab geeft een lange en hoge pass. Dumitru geeft een hoge lob. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. Silfverskiöld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilaj geeft een lange en hoge pass. Tregert rent richting de bal. Bunoaica onderschept slim de pass. Bunoaica geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Catinca speelt de bal door. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu geeft een hoge lob. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - NIHIL 0:7

54e minuut.
Fisher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilaj rent richting de bal. Constantinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Constantinescu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu geeft een hoge lob. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă schiet op doel. Silfverskiöld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - NIHIL 0:8

58e minuut.
Pâslariu passt de bal in één keer door. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru passt de bal zonder na te denken. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Dumitru passt de bal in één keer door. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Silfverskiöld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Constantinescu kopt de bal weg. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă onderschept slim de pass. Dumitru geeft de bal voor. Pâslariu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Dumitru geeft een lange en hoge pass. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Matsson kopt de bal weg. Bunoaica probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu geeft een hoge lob. Daar is Pâslariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Catinca passt de bal met de wreef. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru passt de bal met de wreef. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bunoaica kopt de bal weg. Dumitru heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - NIHIL 0:9

77e minuut.
Bădiţă kopt de bal weg. Pâslariu is nu in balbezit. Bădiţă is nu in balbezit. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fisher controleert de bal met de borst. Constantinescu geeft een hoge lob. Bădiţă kopt de bal weg. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Matsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitru speelt de bal door. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - NIHIL 0:10

85e minuut.
Buitenspel voor Fummelberg. Goede buitenspelval van de verdediging. Catinca neemt vlug de vrije trap. Pâslariu kopt de bal weg. Bădiţă heeft problemen om de bal te vangen. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Silfverskiöld met een harde bal richting middenveld. Catinca rent richting de bal. Catinca passt de bal met de wreef. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Trepça `89 60%, NIHIL 40%.
KF Trepça `89 - NIHIL 0:10