Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Blue Vodka Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6302
Blue Vodka Kluczevia Stargard
433 - 4 Tactiek 4 2 3 1
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44 gemiddelde waardering 36.4
uitstekend Schieten redelijk
redelijk Passen matig
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Laubinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios Chocarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laubinger raakt geblesseerd tijdens het duel. Laubinger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wesely heeft problemen om de bal te vangen. Riadchenko probeert naar een medespeler te passen. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal draait met de bal, schiet en ... Freitas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Laubinger met een snelle inworp. Riadchenko met een sublieme pass. Daar is Legal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Fontenelle rent richting de bal. Fontenelle geeft de bal voor. Şirinov kopt de bal weg. Daar is Wesely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kaiserseder verovert de bal door een tackle van achteren. Kaiserseder passt de bal met de wreef. Wesely rent richting de bal. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kaiserseder passt de bal in één keer door. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal passt de bal met de wreef. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Kluczevia Stargard 1:0

24e minuut.
Şirinov passt de bal zonder na te denken. Daar is Wesely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios Chocarro rent richting de bal. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fontenelle verovert de bal door een tackle van achteren. Fontenelle speelt de bal door. Legal heeft problemen om de bal te vangen. Legal schiet op doel. Freitas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sztorc onderschept slim de pass. Sztorc probeert naar een medespeler te passen. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal haalt uit met een fantastische trap. Freitas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Kluczevia Stargard 2:0

37e minuut.
Inworp. Laubinger met de inworp. Daar is Riadchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. Freitas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Kluczevia Stargard 3:0

43e minuut.
Baďora kopt de bal weg. Legal is nu in balbezit. Wesely is nu in balbezit. Legal is nu in balbezit. Legal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Şirinov verovert de bal door een tackle van achteren. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko speelt de bal door. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 27%, Kluczevia Stargard 73%.
Blue Vodka - Kluczevia Stargard 3:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steindl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal geeft de bal voor. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea met een sublieme pass. Klungelig pakt Wesely de bal. Legal rent richting de bal. Legal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely is nu in balbezit. Wesely passt de bal met de wreef. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko schiet op doel. Freitas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Şirinov speelt de bal door. Sztorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztorc passt de bal in één keer door. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Freitas bokst de bal weg.

59e minuut.
Kaiserseder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Steindl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steindl passt de bal zonder na te denken. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Fontenelle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Steindl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Kluczevia Stargard 4:0

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rzepa stond buitenspel. Oliveto komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kaiserseder geeft een lange en hoge pass. Steindl rent richting de bal. Steindl probeert naar een medespeler te passen. Legal rent richting de bal. Legal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Şirinov passt de bal met de wreef. Laubinger met een sublieme pass. Baďora verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Şirinov rent richting de bal. Şirinov met een sublieme pass. Laubinger probeert naar een medespeler te passen. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

85e minuut.
Wesely is nu in balbezit. Legal rent richting de bal. Legal passt de bal zonder na te denken. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sztorc passt de bal in één keer door. Legal heeft problemen om de bal te vangen. Legal passt de bal zonder na te denken. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Şirinov kopt de bal weg. Wesely is nu in balbezit. Wesely passt de bal met de wreef. Daar is Riadchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... Oliveto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 21%, Kluczevia Stargard 79%.
Blue Vodka - Kluczevia Stargard 4:0