Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Shambala
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4701
10 august F.C. Rebelii
DMTR Tactiek mediu 0
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 44.3
very good Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Wydra geeft de bal voor. Szot speelt de bal door. Daar is Tufekdžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Skýpala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Telvi komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Rossini is nu in balbezit. Neculau onderschept slim de pass. Neculau speelt de bal door. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gherase kan de bal niet met de borst controleren. Gherase speelt de bal door. Wydra is nu in balbezit. Wydra schiet op doel. Saat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Janků probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - F.C. Rebelii 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Iorgulescu de bal. Maher rent richting de bal. Iorgulescu begaat een overtreding. Iorgulescu krijgt een gele kaart. Maher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Telvi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
10 august - F.C. Rebelii 1:1

20e minuut.
Săvoiu kopt de bal weg. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase passt de bal zonder na te denken. Wydra is nu in balbezit. Wydra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gherase passt de bal zonder na te denken. Iorgulescu geeft de bal voor. Maher is nu in balbezit. Maher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - F.C. Rebelii 2:1

25e minuut.
Grecu rent richting de bal. Grecu passt de bal in één keer door. Otermín bereikt de bal nog maar net als eerste. Otermín draait met de bal, schiet en ... Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - F.C. Rebelii 3:1

27e minuut.
Săvoiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zasusz komt het veld opgelopen.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blerincă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra haalt uit met een fantastische trap. Tufekdžić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saat bokst de bal weg.

31e minuut.
Daar is Otermín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mărăşescu. Otermín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grecu is nu in balbezit. Otermín onderschept slim de pass. Otermín haalt uit met een fantastische trap. Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Telvi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neculau rent richting de bal. Neculau passt de bal in één keer door. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Blerincă geeft een lange en hoge pass. Rossini rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neculau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Busoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Otermín rent richting de bal. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Otermín verovert de bal door een tackle van achteren. Otermín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - F.C. Rebelii 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 10 august 53%, F.C. Rebelii 47%.
10 august - F.C. Rebelii 4:1

48e minuut.
Wydra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tufekdžić de bal onder controle te krijgen. Grecu kopt de bal weg. Blerincă is nu in balbezit. Blerincă geeft een lange en hoge pass. Saat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Iorgulescu rent richting de bal. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi speelt de bal door. Otermín heeft problemen om de bal te vangen. Otermín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - F.C. Rebelii 5:1

60e minuut.
Blerincă passt de bal zonder na te denken. Grecu rent richting de bal. Grecu passt de bal met de wreef. Busoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Busoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Grecu de bal. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu geeft een hoge lob. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iorgulescu geeft een lange en hoge pass. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neculau. Telvi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Telvi kan niet meer verder spelen. Nicholas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mărăşescu geeft een hoge lob. Inworp. Szot met de inworp. Mirea is nu in balbezit. Mirea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nicholas passt de bal zonder na te denken. Mărăşescu heeft problemen om de bal te vangen. Maher is nu in balbezit. Maher schiet op doel. Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - F.C. Rebelii 6:1

89e minuut.
Năstăsescu met een sublieme pass. Nicholas rent richting de bal. Nicholas passt de bal zonder na te denken. Maher is nu in balbezit. Maher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 10 august 48%, F.C. Rebelii 52%.
10 august - F.C. Rebelii 6:1