Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:39
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Unia Rędziny Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4251
Unia Rędziny Cycladians F.C
442 Tactiek Main
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 60.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Conoscitore speelt de bal door. Lipakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipakis probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel. Kocsárdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rigaud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Choszczewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Cycladians F.C 0:1

6e minuut.
Lipakis passt de bal zonder na te denken. Rigaud met een sublieme pass. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel. Kocsárdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Cycladians F.C 0:2

6e minuut.
Klawikowski met een sublieme pass. Vietri is nu in balbezit. Vietri passt de bal in één keer door. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tunguz probeert naar een medespeler te passen. Lipakis kopt de bal weg. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gackowski geeft de bal voor. Inworp. Rigaud met een snelle inworp. Frydecki probeert de bal met de borst te controleren. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lipakis probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski passt de bal in één keer door. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rigaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaud passt de bal met de wreef. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel. Kocsárdi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Frydecki is nu in balbezit. Rigaud rent richting de bal. Frydecki probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Alejo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lipakis passt de bal zonder na te denken. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski passt de bal in één keer door. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Conoscitore onderschept slim de pass. Conoscitore probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski is nu in balbezit. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Conoscitore onderschept slim de pass. Conoscitore geeft een hoge lob. Choszczewski kopt de bal weg. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kondracki rent richting de bal. Rigaud onderschept slim de pass. Rigaud passt de bal met de wreef. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De Wever verovert de bal door een tackle van achteren. De Wever passt de bal zonder na te denken. Rigaud probeert naar een medespeler te passen. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Conoscitore raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vân Đức komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Vân Đức rent richting de bal. Vân Đức speelt de bal door. Rigaud met een sublieme pass. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel. Kocsárdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Albadalejo geeft de bal voor. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alejo de bal onder controle te krijgen. Kocsárdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Cycladians F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 72%, Cycladians F.C 28%.
Unia Rędziny - Cycladians F.C 0:3

54e minuut.
Vietri met een sublieme pass. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van De Wever ... Strafschop! De Wever krijgt een gele kaart. Walburg raakt geblesseerd tijdens het duel. Kondracki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tunguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tunguz speelt de bal door. Lipakis kopt de bal weg. Frydecki rent richting de bal. Choszczewski probeert de bal aan de voet te houden. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Alejo kopt de bal weg. Rigaud rent richting de bal. Rigaud speelt de bal door. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Kocsárdi bokst de bal weg.

66e minuut.
Vân Đức met een sublieme pass. Klawikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Alejo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Barnes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vietri de bal. Lipakis met een sublieme pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rigaud met een snelle inworp. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rigaud speelt de bal door. Lipakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipakis probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Albadalejo kopt de bal weg. Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barnes. Barnes krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Alejo geeft de bal voor. Albadalejo rent richting de bal. Rigaud geeft de bal voor. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rigaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frydecki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Netzer ... Strafschop! Netzer krijgt een gele kaart. Frydecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Choszczewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Cycladians F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 76%, Cycladians F.C 24%.
Unia Rędziny - Cycladians F.C 0:4