Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artmedia Poznań Forward Poznań
kojaktag2 Tactiek 2
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
60.9 gemiddelde waardering 65.1
very good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Muntenuş passt de bal met de wreef. Chwalibogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibogowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Fernández Hinojosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Hinojosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chwalibogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalibogowski passt de bal met de wreef. Fernández Hinojosa rent richting de bal. Fernández Hinojosa geeft de bal voor. Szymiczek krijgt zijn hoofd ertegen. Relmuantv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bartoszewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koník komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Relmuantv speelt de bal door. Lokusz kopt de bal weg. Piroddu rent richting de bal. Özatalay onderschept slim de pass. Özatalay schiet op doel. Crespo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Sporcuoğlu is nu in balbezit. Özatalay onderschept slim de pass. Piroddu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özatalay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özatalay zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Crespo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Szymiczek kopt de bal weg. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Scarabelli haalt uit met een fantastische trap. Relmuantv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 59%, Forward Poznań 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Artmedia Poznań - Forward Poznań 0:0

64e minuut.
Chwalibogowski rent richting de bal. Chwalibogowski passt de bal zonder na te denken. Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa geeft een hoge lob. Scarabelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Krstanović komt het veld opgelopen. Krstanović met de inworp. Daar is Bramati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramati geeft een lange en hoge pass. Özatalay springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 56%, Forward Poznań 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Artmedia Poznań - Forward Poznań 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Özatalay is nu in balbezit. Lokusz rent richting de bal. Özatalay is nu in balbezit. Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 1:0

101e minuut.
Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi geeft een lange en hoge pass. Szymiczek kopt de bal weg. Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa draait met de bal, schiet en ... Relmuantv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 60%, Forward Poznań 40%.
Artmedia Poznań - Forward Poznań 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 48%, Forward Poznań 52%.
Artmedia Poznań - Forward Poznań 1:0