Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artmedia Poznań Forward Poznań
kojaktag2 Tactiek 2
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
60.9 gemiddelde waardering 66.7
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Piroddu geeft een lange en hoge pass. Vasalli heeft problemen om de bal te vangen. Scarabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán is nu in balbezit. Gubán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tomecki met de inworp. Ciripoi met een sublieme pass. Gubán rent richting de bal. Gubán draait met de bal, schiet en ... Scarabelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Deskov onderschept slim de pass. Hudlánek geeft de bal voor. Lokusz kopt de bal weg. Özatalay is nu in balbezit. Özatalay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan speelt de bal door. Özatalay is nu in balbezit. Özatalay draait met de bal, schiet en ... Crespo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 1:0

25e minuut.
Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroddu onderschept slim de pass. Piroddu passt de bal met de wreef. Gubán geeft een lange en hoge pass. Scarabelli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hudlánek passt de bal zonder na te denken. Mahé rent richting de bal. Mahé geeft een hoge lob. Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bramati probeert naar een medespeler te passen. Özatalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Gubán is nu in balbezit. Gubán geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lamonte rent richting de bal. Vasalli verovert de bal door een tackle van achteren. Vasalli passt de bal in één keer door. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 59%, Forward Poznań 41%.
Artmedia Poznań - Forward Poznań 1:0

46e minuut.
Koník komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Vlassopoulos met een sublieme pass. Gubán speelt de bal door. Tomecki speelt de bal door. Scarabelli is nu in balbezit. Scarabelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Gubán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muntenuş komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ciripoi rent richting de bal. Bramati onderschept slim de pass. Koník bereikt de bal nog maar net als eerste. Koník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 2:0

64e minuut.
Żmuda geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lokusz stond buitenspel. Piroddu neemt vlug de vrije trap. Daar is Lamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamonte haalt uit met een fantastische trap. Relmuantv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomecki zal de hoekschop nemen. Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamonte schiet op doel. Relmuantv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 2:1

68e minuut.
Tomecki geeft een hoge lob. Vasalli rent richting de bal. Lamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Scarabelli is nu in balbezit. Scarabelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tomecki geeft de bal voor. Vasalli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scarabelli rent richting de bal. Scarabelli draait met de bal, schiet en ... Relmuantv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 2:2

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Scarabelli stond buitenspel. Krstanović komt het veld opgelopen. Bartoszewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 59%, Forward Poznań 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Artmedia Poznań - Forward Poznań 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Lamonte kopt de bal weg. Klungelig pakt Scarabelli de bal. Vasalli is nu in balbezit. Scarabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Scarabelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

104e minuut.
Klungelig pakt Muntenuş de bal. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Tomecki rent richting de bal. Tomecki geeft de bal voor. Scarabelli springt en kopt de bal. Relmuantv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 68%, Forward Poznań 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Artmedia Poznań - Forward Poznań 2:2

113e minuut.
Daar is Bircan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlassopoulos rent richting de bal. Vlassopoulos passt de bal met de wreef. Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 44%, Forward Poznań 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Artmedia Poznań - Forward Poznań 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Lamonte legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Relmuantv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---
Lokusz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 3:2
---
Scarabelli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Relmuantv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 3:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krstanović neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Vlassopoulos neemt de penalty, wat een uithaal! Relmuantv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 3:4
---
Bartoszewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Tomecki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Relmuantv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Bramati legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 4:4
---
Muntenuş zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Relmuantv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Hudlánek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Spira neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Bircan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Crespo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Nálepka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
Deskov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
---
Sporcuoğlu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Relmuantv bokst de bal weg.
---
Żmuda legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
---
Piroddu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Vasalli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Crespo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 5:4
---