Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mimalino Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3846
Mimalino Mignagola
AcquaLete Tactiek popi
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 33.5
poor Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen average


5e minuut.
Georget probeert de bal met de borst te controleren. Gorodeckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Georget zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Georget moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Georget schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Seaman met een sublieme pass. Cera probeert naar een medespeler te passen. Scancarello is nu in balbezit. Kowalczyk onderschept slim de pass. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Nonninger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Favero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eule komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Vaznys onderschept slim de pass. Vaznys geeft een hoge lob. Seaman kopt de bal weg. Kowalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kowalczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Luccini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 46%, Mignagola 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mimalino - Mignagola 0:0

55e minuut.
Doeltrap. Duma komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Bukraba rent richting de bal. Eule is nu in balbezit. Inczewski geeft een hoge lob. Kowalczyk is nu in balbezit. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Inworp. Rivarola komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Bagongarao komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Luccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cera onderschept slim de pass. Cera probeert naar een medespeler te passen. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Nonninger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kowalczyk rent richting de bal. Scancarello speelt de bal door. Gorodeckas rent richting de bal. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Nonninger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Seaman is nu in balbezit. Seaman passt de bal in één keer door. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Nonninger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

79e minuut.
Seaman met een snelle inworp. Kowalczyk rent richting de bal. Scancarello begaat een overtreding. Scancarello krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Seaman speelt de bal door. Eckstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckstein probeert naar een medespeler te passen. Kowalczyk is nu in balbezit. Kowalczyk schiet op doel. Nonninger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 41%, Mignagola 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mimalino - Mignagola 0:0