Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KR R Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1789
KR R Kookar
Normal Tactiek Koo
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
0 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 32.2
waardeloos Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


26e minuut.
Mihkelmäe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adilsoy komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Paat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meier de bal. Menace onderschept slim de pass. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat draait met de bal, schiet en ... Lepikult verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Hoàng Nghị rent richting de bal. Paat verovert de bal door een tackle van achteren. Paat probeert naar een medespeler te passen. Meier heeft problemen om de bal te vangen. Meier draait met de bal, schiet en ... Lepikult bokst de bal weg.

40e minuut.
Taaler geeft een hoge lob. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat verovert de bal door een tackle van achteren. Paat schiet op doel. Lepikult probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR R 50%, Kookar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KR R - Kookar 0:0

66e minuut.
Taaler geeft de bal voor. Meier kopt de bal weg. Daribyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paat is nu in balbezit. Paat haalt uit met een fantastische trap. Lepikult verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Jarvine onderschept slim de pass. Jarvine met een sublieme pass. Daribyan speelt de bal door. Meier is nu in balbezit. Meier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Vaiknurm rent richting de bal. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy speelt de bal door. Meier rent richting de bal. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR R 48%, Kookar 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KR R - Kookar 0:0