Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni LV`s Real Madrid
Luk1 Tactiek OldBoys6r
49% Balbezit 51%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 47
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.3 gemiddelde waardering 60
adequate Schieten incredible
average Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Pineda geeft een lange en hoge pass. Pâslariu kan de bal niet met de borst controleren. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov draait met de bal, schiet en ... Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Daudén Ibáñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:1

6e minuut.
Muhanov heeft problemen om de bal te vangen. Ślużyński rent richting de bal. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Daudén Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Apreotesei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:2

8e minuut.
Trung Hạnh met de inworp. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva passt de bal met de wreef. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Grigoraş met een sublieme pass. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda geeft de bal voor. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ślużyński is nu in balbezit. Ślużyński passt de bal met de wreef. Trung Hạnh speelt de bal door. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:3

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Grigoraş de bal onder controle te krijgen. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chiva krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ślużyński probeert naar een medespeler te passen. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Obeadă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daudén Ibáñez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ślużyński neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Apreotesei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trung Hạnh zal de hoekschop nemen. Muhanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Apreotesei bokst de bal weg. Rus heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trung Hạnh zal de hoekschop nemen. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:4

17e minuut.
Albu is nu in balbezit. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Daudén Ibáñez de bal onder controle te krijgen. Daudén Ibáñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Trung Hạnh geeft de bal voor. Rus rent richting de bal. Rus passt de bal met de wreef. Muhanov rent richting de bal. Muhanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ślużyński passt de bal zonder na te denken. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Apreotesei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Rus de bal. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:5

21e minuut.
Daar is Grigoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu is nu in balbezit. Küng verovert de bal door een tackle van achteren. Küng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:6

22e minuut.
Ślużyński probeert naar een medespeler te passen. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muhanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ślużyński wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă rent richting de bal. Răduţă geeft een lange en hoge pass. Küng is nu in balbezit. Küng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ślużyński met de inworp. Küng geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grigoraş de bal. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Daudén Ibáñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:7

36e minuut.
Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş passt de bal zonder na te denken. Ślużyński met een sublieme pass. Muhanov rent richting de bal. Muhanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Trung Hạnh geeft een hoge lob. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez onderschept slim de pass. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Obeadă trapt de bal weg. Răduţă kopt de bal weg. Trung Hạnh rent richting de bal. Trung Hạnh geeft de bal voor. Küng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:8

42e minuut.
Küng rent richting de bal. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov schiet op doel. Apreotesei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:9

44e minuut.
Küng kopt de bal weg. Muhanov rent richting de bal. Muhanov speelt de bal door. Küng is nu in balbezit. Küng draait met de bal, schiet en ... Apreotesei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Obeadă geeft een lange en hoge pass. Trung Hạnh speelt de bal door. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 83%, LV`s Real Madrid 17%.
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:10

54e minuut.
Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński is nu in balbezit. Ślużyński passt de bal met de wreef. Küng is nu in balbezit. Küng draait met de bal, schiet en ... Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grigoraş rent richting de bal. Ślużyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ślużyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Daudén Ibáñez de bal. Daudén Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Apreotesei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muhanov rent richting de bal. Muhanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:11

62e minuut.
Grigoraş geeft de bal voor. Sagnol geeft een lange en hoge pass. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez schiet op doel. Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

63e minuut.
Ślużyński geeft een lange en hoge pass. Muhanov kopt de bal weg. Daudén Ibáñez met een sublieme pass. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ślużyński heeft problemen om de bal te vangen. Ślużyński met een sublieme pass. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă passt de bal in één keer door. Ślużyński met een sublieme pass. Daar is Daudén Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daudén Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Apreotesei bokst de bal weg. Küng rent richting de bal. Küng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:12

71e minuut.
Pineda kopt de bal weg. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński passt de bal in één keer door. Daudén Ibáñez probeert de bal met de borst te controleren. Daudén Ibáñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Pineda met de inworp. Ślużyński geeft een hoge lob. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Răduţă geeft de bal voor. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daudén Ibáñez speelt de bal door. Ślużyński speelt de bal door. Küng geeft een hoge lob. Apreotesei bokst de bal weg.

82e minuut.
Răduţă kopt de bal weg. Ślużyński rent richting de bal. Ślużyński probeert naar een medespeler te passen. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muhanov is nu in balbezit. Muhanov geeft de bal voor. Pâslariu kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Albu passt de bal zonder na te denken. Trung Hạnh rent richting de bal. Trung Hạnh geeft een lange en hoge pass. Küng is nu in balbezit. Küng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Trung Hạnh is nu in balbezit. Trung Hạnh passt de bal zonder na te denken. Ślużyński met een sublieme pass. Muhanov is nu in balbezit. Muhanov schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Klungelig pakt Pinter de bal. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda geeft een lange en hoge pass. Muhanov rent richting de bal. Muhanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 82%, LV`s Real Madrid 18%.
FC Liverpool Falticeni - LV`s Real Madrid 0:12