Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 13:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cymru U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6299
Cymru U21 Sénégal U21
man city Tactiek BIO433
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
44.6 gemiddelde waardering 48
goed Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Hesketh is nu in balbezit. Mansour Badji verovert de bal door een tackle van achteren. Mansour Badji passt de bal zonder na te denken. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim draait met de bal, schiet en ... Symes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Korr speelt de bal door. Dossou rent richting de bal. Dossou met een sublieme pass. Kouoh is nu in balbezit. Kouoh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
A`dara onderschept slim de pass. A`dara met een sublieme pass. Dabo rent richting de bal. Barber onderschept slim de pass. Barber schiet op doel. Diaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 49%, Sénégal U21 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cymru U21 - Sénégal U21 0:0

52e minuut.
Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korr. Denning is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amplett met een snel genomen vrije trap. Denning kopt de bal weg. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Sénégal U21 1:0

53e minuut.
Thioub onderschept slim de pass. Daar is Barber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dabo. Barber roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Barber kan niet meer verder spelen. Foster komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Mutlow geeft de bal voor. Foster kopt de bal weg. Korr controleert de bal met de borst. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pam komt het veld opgelopen. Mokoko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Thioub probeert naar een medespeler te passen. Hyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyam geeft een hoge lob. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mutlow geeft de bal voor. Denning is nu in balbezit. Denning passt de bal zonder na te denken. Amplett rent richting de bal. Amplett schiet op doel. Diaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crespin komt het veld opgelopen. Proctor komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dossou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mokoko rent richting de bal. Todd rent richting de bal. Mokoko verovert de bal door een tackle van achteren. Mokoko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara onderschept slim de pass. A`dara speelt de bal door. Pam is nu in balbezit. Pam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cymru U21 - Sénégal U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 57%, Sénégal U21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cymru U21 - Sénégal U21 1:1