Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: foffo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 877
foffo Kookar
doc Tactiek Koo
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.5 gemiddelde waardering 36.3
good Schieten solid
good Passen average
average Verdedigen average


1e minuut.
Paat is nu in balbezit. Paat geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Popara de bal onder controle te krijgen. Meier rent richting de bal. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Terenzio is nu in balbezit. Taaler verovert de bal door een tackle van achteren. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden passt de bal in één keer door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Kookar 1:0

27e minuut.
Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Einar bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagna verovert de bal door een tackle van achteren. Spagna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Kookar 2:0

33e minuut.
Lukk verovert de bal door een tackle van achteren. Lukk geeft de bal voor. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Setia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Kookar 3:0

35e minuut.
Taaler controleert de bal met de borst. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy geeft een lange en hoge pass. Meier rent richting de bal. Meier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meier is nu in balbezit. Meier schiet op doel. Szmek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Kookar 3:1

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jovanović met de inworp. Lukk is nu in balbezit. Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 41%, Kookar 59%.
foffo - Kookar 3:1

50e minuut.
Klungelig pakt Chirilă de bal. Chirilă passt de bal met de wreef. Kokotas speelt de bal door. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vaga met de inworp. Kokotas rent richting de bal. Savir onderschept slim de pass. Paat rent richting de bal. Paat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Savir is nu in balbezit. Kokotas onderschept slim de pass. Kokotas probeert naar een medespeler te passen. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Setia bokst de bal weg.

61e minuut.
Taaler onderschept slim de pass. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy passt de bal zonder na te denken. Meier is nu in balbezit. Meier schiet op doel. Szmek bokst de bal weg. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Kookar 3:2

66e minuut.
Popara is nu in balbezit. Popara passt de bal met de wreef. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat haalt uit met een fantastische trap. Szmek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Terenzio is nu in balbezit. Einar verovert de bal door een tackle van achteren. Popara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 38%, Kookar 62%.
foffo - Kookar 3:2