Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeszcze Wygramy FC Speedy Gonzales
utrzymanko_1 Tactiek st3_hall_433
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
39.4 gemiddelde waardering 62.4
average Schieten outstanding
good Passen excellent
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Dędek passt de bal zonder na te denken. Ecker is nu in balbezit. Feitoza Dias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feitoza Dias krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Myśliszewski met een sublieme pass. Nuroğlu is nu in balbezit. Nuroğlu probeert naar een medespeler te passen. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends draait met de bal, schiet en ... Piesiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:1

10e minuut.
Feitoza Dias is nu in balbezit. Feitoza Dias passt de bal in één keer door. Joostberends rent richting de bal. Dengler is nu in balbezit. Dengler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:2

14e minuut.
Dengler geeft een lange en hoge pass. Gorghi rent richting de bal. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:3

19e minuut.
Gschwobat onderschept slim de pass. Gschwobat passt de bal zonder na te denken. Feitoza Dias rent richting de bal. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends schiet op doel. Piesiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gschwobat is nu in balbezit. Gschwobat speelt de bal door. Woltemade rent richting de bal. Woltemade draait met de bal, schiet en ... Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:4

25e minuut.
Woltemade is nu in balbezit. Woltemade passt de bal in één keer door. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends schiet op doel. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:5

34e minuut.
Feitoza Dias passt de bal met de wreef. Dengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler onderschept slim de pass. Dengler schiet op doel. Piesiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:6

38e minuut.
Gorghi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gschwobat met een snelle inworp. Woltemade rent richting de bal. Woltemade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Feitoza Dias met een sublieme pass. Dengler rent richting de bal. Dengler passt de bal met de wreef. Joostberends rent richting de bal. Joostberends schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:7

42e minuut.
Kuldmaa rent richting de bal. Kuldmaa geeft een hoge lob. Joostberends kopt de bal weg. Dengler rent richting de bal. Dengler draait met de bal, schiet en ... Piesiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dengler rent richting de bal. Dengler draait met de bal, schiet en ... Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 54%, FC Speedy Gonzales 46%.
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:7

53e minuut.
Dędek speelt de bal door. Gschwobat rent richting de bal. Gschwobat geeft een hoge lob. Dengler is nu in balbezit. Dengler schiet op doel. Piesiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Woltemade is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:8

55e minuut.
Gschwobat probeert de bal met de borst te controleren. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends passt de bal in één keer door. Dengler is nu in balbezit. Dengler geeft een lange en hoge pass. Piesiak bokst de bal weg.

59e minuut.
Gschwobat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwobat passt de bal zonder na te denken. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends draait met de bal, schiet en ... Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:9

61e minuut.
Ecker rent richting de bal. Ecker passt de bal zonder na te denken. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends draait met de bal, schiet en ... Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:10

62e minuut.
Renner heeft problemen om de bal te vangen. Woltemade rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renner. Renner krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Wożniak geeft de bal voor. Joostberends kopt de bal weg. Woltemade rent richting de bal. Woltemade schiet op doel. Piesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:11

68e minuut.
Feitoza Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias geeft een lange en hoge pass. Dengler rent richting de bal. Dengler haalt uit met een fantastische trap. Piesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nuroğlu geeft de bal voor. Zapiec is nu in balbezit. Woltemade verovert de bal door een tackle van achteren. Woltemade schiet op doel. Piesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:12

76e minuut.
Feitoza Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias geeft een lange en hoge pass. Joostberends kopt de bal weg. Dengler is nu in balbezit. Dengler haalt uit met een fantastische trap. Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Feitoza Dias onderschept slim de pass. Feitoza Dias probeert naar een medespeler te passen. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:13

81e minuut.
Woltemade rent richting de bal. Woltemade geeft de bal voor. Gorghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler onderschept slim de pass. Dengler haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Piesiak met een harde bal richting middenveld. Gschwobat kopt de bal weg. Rigon heeft problemen om de bal te vangen. Woltemade rent richting de bal. Woltemade schiet op doel. Piesiak bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:14

90e minuut.
Klungelig pakt Joostberends de bal. Gschwobat rent richting de bal. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 76%, FC Speedy Gonzales 24%.
Jeszcze Wygramy - FC Speedy Gonzales 0:15