Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 11934
USA Panamá
USA 17 Tactiek United States
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
26 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
78 gemiddelde waardering 72.2
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Baloy met een sublieme pass. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda passt de bal in één keer door. Daar is Armuelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armuelles schiet op doel. Obrzut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Betancourt geeft een lange en hoge pass. Gentry speelt de bal door. Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren geeft een hoge lob. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Molina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Garfield geeft de bal voor. Avren kopt de bal weg. Daar is Lombardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlick is nu in balbezit. Garlick schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avren geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baloy de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Panamá 1:0

16e minuut.
Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin geeft een lange en hoge pass. Pendleton rent richting de bal. Pendleton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lofton onderschept slim de pass. Lofton speelt de bal door. Avren rent richting de bal. Avren geeft een lange en hoge pass. Garlick krijgt zijn hoofd ertegen. Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick schiet op doel. Molina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lombardo onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Panamá 2:0

33e minuut.
Garfield passt de bal zonder na te denken. Avren rent richting de bal. Avren passt de bal in één keer door. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Lofton geeft een hoge lob. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lombardo ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lombardo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Garlick raakt geblesseerd tijdens het duel. Pendleton kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Molina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Panamá 3:0

36e minuut.
Avren rent richting de bal. Avren passt de bal in één keer door. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick draait met de bal, schiet en ... Molina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Avren passt de bal in één keer door. Garlick rent richting de bal. Garlick passt de bal met de wreef. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Molina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Todd probeert naar een medespeler te passen. Avren is nu in balbezit. Avren speelt de bal door. Daar is Garlick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Panamá 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 47%, Panamá 53%.
USA - Panamá 4:0

46e minuut.
Cañizales komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Todd met een snelle inworp. Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren probeert naar een medespeler te passen. Garlick rent richting de bal. Garlick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gentry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentry geeft een hoge lob. Betancourt is nu in balbezit. Garlick onderschept slim de pass. Garlick draait met de bal, schiet en ... Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Buitrago de bal. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Panamá 5:0

52e minuut.
Torres geeft de bal voor. Inworp. Mesko met de inworp. Lofton geeft een lange en hoge pass. Pendleton springt en kopt de bal. Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garlick is nu in balbezit. Garlick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Panamá 6:0

55e minuut.
Cañizales geeft een lange en hoge pass. Armuelles kopt de bal weg. Mesko met een sublieme pass. Garlick rent richting de bal. Garlick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Lofton passt de bal met de wreef. Avren is nu in balbezit. Avren speelt de bal door. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lofton is nu in balbezit. Lofton passt de bal in één keer door. Mesko met een sublieme pass. Garlick is nu in balbezit. Garlick schiet op doel. Molina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Inworp. Todd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren geeft de bal voor. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pinner speelt de bal door. Garlick rent richting de bal. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Mesko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lofton geeft de bal voor. Pendleton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Panamá 7:0

86e minuut.
Buitrago geeft de bal voor. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloy verovert de bal door een tackle van achteren. Baloy geeft een lange en hoge pass. Armuelles krijgt zijn hoofd ertegen. Obrzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 42%, Panamá 58%.
USA - Panamá 7:0