Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SanSiro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3941
A.C. Milan 1899 slavoljub
5311 Tactiek 343 nova
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
33 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten average
excellent Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Goyens de bal. ad Din legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goyens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bociański zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Brazzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - slavoljub 1:0

8e minuut.
Jones is nu in balbezit. Bociański onderschept slim de pass. Bociański passt de bal met de wreef. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens schiet op doel. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Frček is nu in balbezit. Frček met een sublieme pass. Bociański is nu in balbezit. Bociański draait met de bal, schiet en ... Brazzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - slavoljub 2:0

10e minuut.
Frček is nu in balbezit. Frček passt de bal met de wreef. Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea geeft een hoge lob. Goyens krijgt zijn hoofd ertegen. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchsbaumer verovert de bal door een tackle van achteren. Buchsbaumer probeert naar een medespeler te passen. Goyens rent richting de bal. Goyens draait met de bal, schiet en ... Brazzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Frček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Anzola ... Strafschop! Directe rode kaart, Anzola moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Anzola schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bociański raakt geblesseerd tijdens het duel. Frček neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - slavoljub 3:0

21e minuut.
Goyens passt de bal met de wreef. ad Din is nu in balbezit. Bociański verovert de bal door een tackle van achteren. Bociański schiet op doel. Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - slavoljub 4:0

24e minuut.
Graorac rent richting de bal. Machináč verovert de bal door een tackle van achteren. Machináč probeert naar een medespeler te passen. Goyens rent richting de bal. Goyens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jones met een sublieme pass. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens passt de bal met de wreef. Bociański rent richting de bal. Bociański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Frček speelt de bal door. Bociański heeft problemen om de bal te vangen. Goyens rent richting de bal. Bociański is nu in balbezit. Bociański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cristea probeert naar een medespeler te passen. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański passt de bal zonder na te denken. Goyens is nu in balbezit. Goyens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Goyens is nu in balbezit. Goyens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bociański de bal. Jones rent richting de bal. Jones passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hutić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Campodónico probeert naar een medespeler te passen. Hutić speelt de bal door. Jones is nu in balbezit. Jones geeft een hoge lob. Cărănică bokst de bal weg.

41e minuut.
Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański is nu in balbezit. Bociański met een sublieme pass. Goyens is nu in balbezit. Goyens haalt uit met een fantastische trap. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Buchsbaumer kopt de bal weg. Frček rent richting de bal. Frček passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Goyens de bal. Goyens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - slavoljub 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 29%, slavoljub 71%.
A.C. Milan 1899 - slavoljub 5:0

46e minuut.
Birgül komt het veld opgelopen. Bordea komt het veld opgelopen. Karcılı komt het veld opgelopen. Moon komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bordea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campodónico met een snelle inworp. Graorac rent richting de bal. Graorac schiet op doel. Cărănică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Cristea geeft een lange en hoge pass. Breij speelt de bal door. Daar is Frček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frček geeft een hoge lob. Goyens maakt een snoekduik en kopt de bal. Brazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Goyens kopt de bal weg. Daar is Hutić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goyens rent richting de bal. Goyens haalt uit met een fantastische trap. Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Breij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Breij is nu in balbezit. Breij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - slavoljub 6:0

65e minuut.
Cristea is nu in balbezit. Syska onderschept slim de pass. Syska speelt de bal door. Živkov is nu in balbezit. Živkov schiet op doel. Cărănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Frček met een sublieme pass. Breij is nu in balbezit. Breij probeert naar een medespeler te passen. Goyens is nu in balbezit. Goyens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cristea rent richting de bal. Cristea speelt de bal door. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens schiet op doel. Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - slavoljub 7:0

72e minuut.
Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. Breij speelt de bal door. Frček rent richting de bal. Frček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cristea heeft problemen om de bal te vangen. Cristea geeft de bal voor. Breij rent richting de bal. Breij haalt uit met een fantastische trap. Brazzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - slavoljub 8:0

76e minuut.
Frček probeert naar een medespeler te passen. Breij rent richting de bal. Breij passt de bal met de wreef. Goyens heeft problemen om de bal te vangen. Goyens schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Moon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Frček de bal. Frček geeft de bal voor. Goyens maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bociański geeft een lange en hoge pass. Radonjić probeert de bal aan de voet te houden. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens heeft problemen om de bal te vangen. Goyens haalt uit met een fantastische trap. Brazzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 38%, slavoljub 62%.
A.C. Milan 1899 - slavoljub 8:0