Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furya Demony Seksu
ofens nowa v1 Tactiek czas na zmiane
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 44.4
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen adequate


13e minuut.
Szymczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalı onderschept slim de pass. Tucki is nu in balbezit. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Phadnis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rybszleger probeert naar een medespeler te passen. Umić bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić met een sublieme pass. Crnomarković rent richting de bal. Crnomarković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ağalı passt de bal in één keer door. Stańko rent richting de bal. Móczár onderschept slim de pass. Móczár geeft een lange en hoge pass. Coranga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dobrescu met een sublieme pass. Umić met een sublieme pass. Coranga rent richting de bal. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Majchrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Demony Seksu 1:0

26e minuut.
Grociak bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić onderschept slim de pass. Umić probeert naar een medespeler te passen. Coranga is nu in balbezit. Coranga schiet op doel. Majchrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Demony Seksu 2:0

28e minuut.
Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński geeft een hoge lob. Coranga rent richting de bal. Coranga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Demony Seksu 3:0

30e minuut.
Crnomarković rent richting de bal. Crnomarković passt de bal met de wreef. Coranga heeft problemen om de bal te vangen. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Majchrowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Demony Seksu 4:0

33e minuut.
Crnomarković is nu in balbezit. Crnomarković speelt de bal door. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Grociak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sukatmaz kopt de bal weg. Macharski is nu in balbezit. Umić rent richting de bal. Umić geeft een lange en hoge pass. Majchrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Móczár is nu in balbezit. Móczár geeft de bal voor. Crnomarković kopt de bal weg. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klungelig pakt Stafowski de bal. Umić met een sublieme pass. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Demony Seksu 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 29%, Demony Seksu 71%.
Furya - Demony Seksu 5:0

58e minuut.
Stafowski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Umić met een snelle inworp. Daar is Rybszleger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybszleger geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kopytko rent richting de bal. Rybszleger verovert de bal door een tackle van achteren. Rybszleger passt de bal met de wreef. Daar is Crnomarković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnomarković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Maciejski geeft de bal voor. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel. Majchrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Demony Seksu 6:0

75e minuut.
Daar is Kopytko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybszleger met een sublieme pass. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga draait met de bal, schiet en ... Majchrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Demony Seksu 7:0

76e minuut.
Bordogni rent richting de bal. Umić verovert de bal door een tackle van achteren. Umić passt de bal met de wreef. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Stafowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnomarković is nu in balbezit. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Demony Seksu 8:0

83e minuut.
Daar is Móczár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Móczár speelt de bal door. Coranga is nu in balbezit. Coranga draait met de bal, schiet en ... Majchrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Demony Seksu 9:0

87e minuut.
Daar is Móczár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Móczár speelt de bal door. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ... Majchrowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Demony Seksu 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 32%, Demony Seksu 68%.
Furya - Demony Seksu 10:0