Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sparta Miedzyrzecz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 7541
Sparta Miedzyrzecz FC Zakopane
new Tactiek Winter
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 34.5
zwak Schieten redelijk
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


23e minuut.
Gortat passt de bal zonder na te denken. Zasada is nu in balbezit. Birkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasada onderschept slim de pass. Zasada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Iñiguez rent richting de bal. Bernacki rent richting de bal. Bernacki probeert naar een medespeler te passen. Hajduk rent richting de bal. Hajduk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gortat passt de bal zonder na te denken. Piotrowicz rent richting de bal. Malchiodi onderschept slim de pass. Zasada verovert de bal door een tackle van achteren. Zasada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkić onderschept slim de pass. Birkić passt de bal zonder na te denken. Crona bereikt de bal nog maar net als eerste. Crona schiet op doel. Winiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 40%, FC Zakopane 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Miedzyrzecz - FC Zakopane 0:0

55e minuut.
Piotrowicz schiet op doel. Hajduk kopt de bal weg. Miljeteig probeert de bal aan de voet te houden. Zasada rent richting de bal. Zasada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Gortat geeft de bal voor. Giernatowski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Iñiguez de bal onder controle te krijgen. Zasada rent richting de bal. Zasada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noble komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Giernatowski rent richting de bal. Hegyi onderschept slim de pass. Hegyi geeft een hoge lob. Peinado is nu in balbezit. Peinado schiet op doel. Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - FC Zakopane 0:1

90e minuut.
Malchiodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz begaat een overtreding. Malchiodi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iñiguez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peinado bereikt de bal nog maar net als eerste. Peinado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 53%, FC Zakopane 47%.
Sparta Miedzyrzecz - FC Zakopane 0:1