Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zorza CF Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3308
Zorza CF Miksa sport
crazy Tactiek 343
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 30.5
formidabel Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Klungelig pakt Mitrea de bal. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea onderschept slim de pass. Mitrea geeft een hoge lob. Baev maakt een snoekduik en kopt de bal. Zygert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Jaramillo Arango rent richting de bal. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski passt de bal in één keer door. Baev is nu in balbezit. Baev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Baev rent richting de bal. Mitrea rent richting de bal. Mitrea passt de bal met de wreef. Baev is nu in balbezit. Baev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tugnoli passt de bal met de wreef. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea passt de bal met de wreef. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Jaimes onderschept slim de pass. Jaimes geeft een hoge lob. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap. Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - Miksa sport 1:0

19e minuut.
Lemos is nu in balbezit. Baev verovert de bal door een tackle van achteren. Baev speelt de bal door. Jaramillo Arango heeft problemen om de bal te vangen. Jaramillo Arango schiet op doel. Zygert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nieziemski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baev is nu in balbezit. Baev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - Miksa sport 2:0

23e minuut.
Mitrea geeft een hoge lob. Jaramillo Arango rent richting de bal. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev draait met de bal, schiet en ... Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Miriuţă geeft een hoge lob. Dimitrie heeft problemen om de bal te vangen. Tyrajski onderschept slim de pass. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jaimes rent richting de bal. Jaimes geeft een lange en hoge pass. Barski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango controleert de bal met de borst. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorza CF 28%, Miksa sport 72%.
Zorza CF - Miksa sport 2:0

51e minuut.
Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango probeert naar een medespeler te passen. Baev rent richting de bal. Baev haalt uit met een fantastische trap. Zygert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Wampir passt de bal in één keer door. Jaimes met een sublieme pass. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... Zygert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - Miksa sport 3:0

55e minuut.
Tyrajski met een sublieme pass. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango passt de bal in één keer door. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev schiet op doel. Zygert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - Miksa sport 4:0

57e minuut.
Jaimes met een sublieme pass. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev passt de bal in één keer door. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap. Zygert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Mitrea met een snelle inworp. Jaimes geeft een lange en hoge pass. Baev is nu in balbezit. Baev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Łukaszewicz rent richting de bal. Łukaszewicz passt de bal met de wreef. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes geeft een hoge lob. Jaramillo Arango maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Jaimes passt de bal met de wreef. Barski is nu in balbezit. Baev onderschept slim de pass. Baev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - Miksa sport 5:0

67e minuut.
Jaimes rent richting de bal. Jaimes geeft een hoge lob. Barski heeft problemen om de bal te vangen. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - Miksa sport 6:0

70e minuut.
Fabbrica kopt de bal weg. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă met een sublieme pass. Klungelig pakt Jaramillo Arango de bal. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... Zygert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Mitrea geeft een lange en hoge pass. Barski kopt de bal weg. Mitrea met een sublieme pass. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - Miksa sport 7:0

74e minuut.
Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lozinskij de bal. Baev rent richting de bal. Baev schiet op doel. Zygert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Mitrea passt de bal zonder na te denken. Miriuţă geeft een lange en hoge pass. Baev kopt de bal weg. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... Zygert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lozinskij rent richting de bal. Lozinskij geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mitrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaimes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mitrea onderschept slim de pass. Mitrea geeft de bal voor. Barski kopt de bal weg. Mitrea probeert de bal met de borst te controleren. Mitrea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jaimes speelt de bal door. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev rent richting de bal. Baev haalt uit met een fantastische trap. Zygert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - Miksa sport 8:0

86e minuut.
Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes geeft de bal voor. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango schiet op doel. Zygert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - Miksa sport 9:0

87e minuut.
Mitrea speelt de bal door. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski geeft een lange en hoge pass. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap. Zygert bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tyrajski neemt de hoekschop. Baev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorza CF 23%, Miksa sport 77%.
Zorza CF - Miksa sport 9:0