Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Barstable Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7314
FC Barstable Aguilas Espineñas FC
532 Sco Tactiek Victoria
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
45.7 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Daar is Kciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazderski is nu in balbezit. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk haalt uit met een fantastische trap. Smith maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Aguilas Espineñas FC 0:1

12e minuut.
Radenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Radenkov passt de bal in één keer door. Blitz is nu in balbezit. Blitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Białas onderschept slim de pass. Białas geeft een hoge lob. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz haalt uit met een fantastische trap. Ferry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morar heeft problemen om de bal te vangen. Villiger is nu in balbezit. Villiger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Knight rent richting de bal. Leiva onderschept slim de pass. Leiva met een sublieme pass. Białożyt is nu in balbezit. Białożyt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tellkamp geeft een lange en hoge pass. Inworp. Steele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villiger rent richting de bal. Villiger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki geeft een hoge lob. Blitz is nu in balbezit. Blitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gromadzki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Steele probeert naar een medespeler te passen. Villiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villiger raakt geblesseerd tijdens het duel. Villiger komt bij de bal en schiet. Ferry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blitz kan de bal niet met de borst controleren. Blitz haalt uit met een fantastische trap. Ferry bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barstable 57%, Aguilas Espineñas FC 43%.
FC Barstable - Aguilas Espineñas FC 0:1

46e minuut.
Elytis komt het veld opgelopen. Irigaray komt het veld opgelopen. Czibor komt het veld opgelopen. Dera komt het veld opgelopen.

46e minuut.
López Clemente is nu in balbezit. Irigaray rent richting de bal. Gromadzki begaat een overtreding. Irigaray wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Irigaray kan niet meer verder spelen. Brandolini komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Danciu rent richting de bal. Danciu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dera de bal. Dera draait met de bal, schiet en ... Smith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Aguilas Espineñas FC 0:2

52e minuut.
Elytis onderschept slim de pass. Elytis met een sublieme pass. Brandolini is nu in balbezit. Brandolini haalt uit met een fantastische trap. Smith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Aguilas Espineñas FC 0:3

57e minuut.
Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dera raakt geblesseerd tijdens het duel. Elytis met een snel genomen vrije trap. Dera kopt de bal weg. Leiva rent richting de bal. Leiva geeft de bal voor. Brandolini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Gromadzki de bal. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki maakt een afschuwelijke overtreding. Gromadzki krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Białas geeft de bal voor. Buitenspel voor Blitz. Goede buitenspelval van de verdediging. Morar neemt vlug de vrije trap. Dera rent richting de bal. Dera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Czibor geeft een lange en hoge pass. Dera kopt de bal weg. Brandolini rent richting de bal. Brandolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Aguilas Espineñas FC 0:4

80e minuut.
Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Elytis onderschept slim de pass. Elytis passt de bal in één keer door. Brandolini rent richting de bal. Brandolini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barstable 50%, Aguilas Espineñas FC 50%.
FC Barstable - Aguilas Espineñas FC 0:4