Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Alfred-Kunze-Sportpark
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7081
BSG Chemie Leipzig Bayer Crew
5-3-2 br L mod Tactiek abw 5
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 65.6
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Marichal rent richting de bal. Marichal passt de bal met de wreef. Daulon met een sublieme pass. Boros rent richting de bal. Boros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Chemie Leipzig - Bayer Crew 0:1

4e minuut.
Domagalski speelt de bal door. Einzinger probeert naar een medespeler te passen. Lahmann is nu in balbezit. Lahmann geeft een hoge lob. Vargas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Marichal geeft een lange en hoge pass. Domagalski kopt de bal weg. Daar is Fujdiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujdiar geeft een lange en hoge pass. Boros maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samppala is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Schatzmann speelt de bal door. Lahmann is nu in balbezit. Lahmann passt de bal in één keer door. Jopp is nu in balbezit. Jopp geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Boros kopt de bal weg. Schatzmann rent richting de bal. Völzow onderschept slim de pass. Völzow haalt uit met een fantastische trap. Kicherer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Chemie Leipzig - Bayer Crew 0:2

18e minuut.
Fujdiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolper verovert de bal door een tackle van achteren. Zolper geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jopp de bal. Jopp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vlasatý passt de bal in één keer door. Lovrak geeft de bal voor. Marichal rent richting de bal. Marichal geeft de bal voor. Boros maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Kozera komt het veld opgelopen. Marichal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lais komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Chemie Leipzig 55%, Bayer Crew 45%.
BSG Chemie Leipzig - Bayer Crew 0:2

46e minuut.
Beutlin komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz geeft een hoge lob. Domagalski verovert de bal door een tackle van achteren. Völzow is nu in balbezit. Völzow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fujdiar geeft een hoge lob. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Völzow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Völzow krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Zolper onderschept slim de pass. Zolper probeert naar een medespeler te passen. Lahmann speelt de bal door. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap. Babenco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Babenco trapt de bal weg. Lahmann kopt de bal weg. Daar is Ritter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritter probeert naar een medespeler te passen. Jopp rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lais rent richting de bal. Lais geeft een lange en hoge pass. Völzow is nu in balbezit. Völzow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Chemie Leipzig - Bayer Crew 0:3

88e minuut.
Lais heeft problemen om de bal te vangen. Lais geeft een hoge lob. Klungelig pakt Domagalski de bal. Völzow is nu in balbezit. Völzow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Chemie Leipzig 50%, Bayer Crew 50%.
BSG Chemie Leipzig - Bayer Crew 0:3