Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa MC CXTREME
CinCinSL Tactiek mlodo
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 42
wonderbaarlijk Schieten redelijk
uitmuntend Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Giacometti passt de bal met de wreef. Leonidis heeft problemen om de bal te vangen. Leonidis geeft een hoge lob. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 1:0

8e minuut.
Plachta met een sublieme pass. Leonidis heeft problemen om de bal te vangen. Leonidis geeft de bal voor. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. Ring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 2:0

12e minuut.
Plachta geeft een lange en hoge pass. Leonidis kopt de bal weg. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Ring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 3:0

15e minuut.
Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski passt de bal met de wreef. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft de bal voor. Giacometti springt en kopt de bal. Ring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tovagliari passt de bal in één keer door. Libonatti geeft een hoge lob. Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft een hoge lob. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. Ring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziggiridis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 4:0

22e minuut.
Inworp. Šidlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Leonidis de bal. Leonidis geeft een hoge lob. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 5:0

23e minuut.
Leonidis rent richting de bal. Daar is Leonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 6:0

26e minuut.
Verkammen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkammen passt de bal zonder na te denken. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft de bal voor. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 7:0

31e minuut.
Loch geeft een hoge lob. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. Ring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 8:0

34e minuut.
Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft een hoge lob. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Ring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 9:0

40e minuut.
Ziggiridis kopt de bal weg. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo passt de bal zonder na te denken. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft een hoge lob. Ring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 10:0

41e minuut.
Leonidis rent richting de bal. Daar is Leonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Giacometti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 11:0

45e minuut.
Leonidis heeft problemen om de bal te vangen. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Ring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 30%, MC CXTREME 70%.
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 12:0

46e minuut.
Becali komt het veld opgelopen. Chełchowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Šidlo is nu in balbezit. Šidlo geeft de bal voor. Giacometti kopt de bal weg. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Broczkowski passt de bal in één keer door. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis met een sublieme pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Broczkowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Puač speelt de bal door. Verkammen geeft een hoge lob. Giacometti kopt de bal weg. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Libonatti verovert de bal door een tackle van achteren. Libonatti passt de bal met de wreef. Leonidis is nu in balbezit. Leonidis geeft de bal voor. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ring bokst de bal weg.

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leonidis zal de hoekschop nemen. Ring speelt de bal door. Loch kopt de bal weg. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Šidlo met een sublieme pass. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis met een sublieme pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Broczkowski rent richting de bal. Tovagliari rent richting de bal. Broczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Ring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 13:0

65e minuut.
Verkammen is nu in balbezit. Verkammen geeft een lange en hoge pass. Giacometti kopt de bal weg. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Šidlo kan de bal niet met de borst controleren. Šidlo geeft de bal voor. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 14:0

70e minuut.
Tovagliari heeft problemen om de bal te vangen. Loch verovert de bal door een tackle van achteren. Loch passt de bal met de wreef. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Leonidis passt de bal zonder na te denken. Giacometti rent richting de bal. Jačiunskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giacometti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Giacometti neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 15:0

77e minuut.
Šidlo passt de bal met de wreef. Daar is Leonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonidis geeft een hoge lob. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. Ring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 16:0

79e minuut.
Leonidis geeft een lange en hoge pass. Jačiunskas heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 17:0

80e minuut.
Leonidis passt de bal zonder na te denken. Libonatti geeft de bal voor. Broczkowski kopt de bal weg. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel. Ring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 18:0

83e minuut.
Becali speelt de bal door. Deyna is nu in balbezit. Serekeš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serekeš krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ring met een harde bal richting middenveld. Loch speelt de bal door. Daar is Leonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonidis geeft een hoge lob. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 19%, MC CXTREME 81%.
MKS Mokotów Warszawa - MC CXTREME 18:0