Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BCats Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Alliance FC Speedy Gonzales
sos Tactiek st3_hall_433
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 63.4
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Soma trapt de bal weg. Dengler kopt de bal weg. Feitoza Dias speelt de bal door. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends schiet op doel. Szymczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Eeken kopt de bal weg. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropa heeft problemen om de bal te vangen. Ropa probeert naar een medespeler te passen. Pazurek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Joostberends passt de bal met de wreef. Gschwobat bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends rent richting de bal. Feitoza Dias rent richting de bal. Feitoza Dias schiet op doel. Szymczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Nuroğlu rent richting de bal. Hambou verovert de bal door een tackle van achteren. Hambou passt de bal met de wreef. Ropa rent richting de bal. Ropa haalt uit met een fantastische trap. Soma bokst de bal weg.

18e minuut.
Soma probeert naar een medespeler te passen. Hambou kopt de bal weg. Nuroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel. Soma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Villoresi is nu in balbezit. Nietnagel onderschept slim de pass. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Soma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance - FC Speedy Gonzales 1:0

36e minuut.
Dengler met een snelle inworp. Feitoza Dias speelt de bal door. Gschwobat speelt de bal door. Woltemade rent richting de bal. Woltemade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gschwobat met een snelle inworp. Woltemade is nu in balbezit. Prado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prado krijgt een gele kaart. Woltemade raakt geblesseerd tijdens het duel. Joostberends neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Szymczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Gschwobat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwobat haalt uit met een fantastische trap. Szymczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alliance - FC Speedy Gonzales 1:1

39e minuut.
Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel geeft een hoge lob. Joostberends kopt de bal weg. Woltemade heeft problemen om de bal te vangen. Woltemade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Feitoza Dias probeert naar een medespeler te passen. Woltemade heeft problemen om de bal te vangen. Prado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woltemade raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance 46%, FC Speedy Gonzales 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alliance - FC Speedy Gonzales 1:1

50e minuut.
Joostberends is nu in balbezit. Dengler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mosca. Dengler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gschwobat neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Eeken de bal. Erler rent richting de bal. Eeken maakt een afschuwelijke overtreding. Eeken krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Eeken probeert naar een medespeler te passen. Ropa rent richting de bal. Ropa probeert naar een medespeler te passen. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Feitoza Dias speelt de bal door. Gschwobat rent richting de bal. Gschwobat speelt de bal door. Dengler rent richting de bal. Dengler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hambou speelt de bal door. Klungelig pakt Ropa de bal. Ropa passt de bal in één keer door. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Eeken kopt de bal weg. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropa passt de bal met de wreef. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szymczyk niet meer kan verder spelen. Qafarsoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance 52%, FC Speedy Gonzales 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alliance - FC Speedy Gonzales 1:1