Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ANARGIROS LAZARIDIS
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2981
Heneozergva Presos FC
4-3-1-2 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 31.5
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


5e minuut.
Wisutratsami kopt de bal weg. Tsai-Hung rent richting de bal. Tsai-Hung schiet op doel. Na een snelle pass probeert Korkmazyiğit de bal onder controle te krijgen. Kotyrba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Dikan speelt de bal door. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Tsai-Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Presos FC 1:0

22e minuut.
Natouri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wisutratsami de bal. Velandia met een sublieme pass. Tsai-Hung is nu in balbezit. Tsai-Hung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Velandia zal de hoekschop nemen. Daar is Tsai-Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsai-Hung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Presos FC 2:0

40e minuut.
Velandia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dikan rent richting de bal. Dikan passt de bal in één keer door. Wisutratsami is nu in balbezit. Wisutratsami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Velandia geeft een hoge lob. Aladağ kopt de bal weg. Tłokiński rent richting de bal. Tsai-Hung rent richting de bal. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 36%, Presos FC 64%.
Heneozergva - Presos FC 2:0

46e minuut.
Millán komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dikan rent richting de bal. Dikan met een sublieme pass. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia rent richting de bal. Velandia schiet op doel. Kotyrba bokst de bal weg.

49e minuut.
Kim geeft een hoge lob. Wisutratsami bereikt de bal nog maar net als eerste. Aladağ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aladağ krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia is nu in balbezit. Velandia passt de bal zonder na te denken. Millán is nu in balbezit. Millán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Natouri probeert naar een medespeler te passen. Garavito probeert de bal aan de voet te houden. Wisutratsami is nu in balbezit. Wisutratsami draait met de bal, schiet en ... Kotyrba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Millán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Singeorzan komt het veld opgelopen. Wisutratsami neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kotyrba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Presos FC 3:0

67e minuut.
Velandia probeert de bal aan de voet te houden. Kiiskinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiiskinen passt de bal met de wreef. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu draait met de bal, schiet en ... Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt Pyzioł de bal. Wisutratsami is nu in balbezit. Pyzioł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyzioł krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Singeorzan is nu in balbezit. Singeorzan passt de bal in één keer door. Wisutratsami is nu in balbezit. Wisutratsami schiet op doel. Kotyrba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Presos FC 4:0

75e minuut.
Korkmazyiğit rent richting de bal. Singeorzan onderschept slim de pass. Singeorzan passt de bal met de wreef. Wisutratsami rent richting de bal. Wisutratsami draait met de bal, schiet en ... Kotyrba bokst de bal weg. Bitter rent richting de bal. Bitter geeft een lange en hoge pass. Dikan kopt de bal weg. Singeorzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tłokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan onderschept slim de pass. Bitter rent richting de bal. Singeorzan onderschept slim de pass. Singeorzan haalt uit met een fantastische trap. Kotyrba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia passt de bal met de wreef. Singeorzan rent richting de bal. Singeorzan schiet op doel. Korkmazyiğit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Presos FC 5:0

85e minuut.
Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia geeft een hoge lob. Singeorzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan haalt uit met een fantastische trap. Kotyrba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Presos FC 6:0

88e minuut.
Kotyrba trapt de bal weg. Singeorzan rent richting de bal. Singeorzan speelt de bal door. Wisutratsami is nu in balbezit. Wisutratsami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kotyrba trapt de bal weg. Tłokiński met een sublieme pass. Dikan met een sublieme pass. Singeorzan rent richting de bal. Singeorzan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kotyrba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 22%, Presos FC 78%.
Heneozergva - Presos FC 6:0