Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SanSiro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4138
A.C. Milan 1899 Efraim
5311 Tactiek Training
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 41.1
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen very good


13e minuut.
Frček passt de bal in één keer door. Goyens heeft problemen om de bal te vangen. Goyens schiet op doel. Na een snelle pass probeert Van Laere de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Frček rent richting de bal. Frček passt de bal in één keer door. Oikonomakis rent richting de bal. Minh Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Van Laere geeft de bal voor. Hutić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Khánh. Minh Khánh krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Cristea verovert de bal door een tackle van achteren. Cristea geeft de bal voor. Goyens is nu in balbezit. Goyens haalt uit met een fantastische trap. Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - Efraim 1:0

24e minuut.
Cavalcanti onderschept slim de pass. Kocot onderschept slim de pass. Goyens onderschept slim de pass. Goyens schiet op doel. Praszelik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Goyens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček met een sublieme pass. Cavalcanti rent richting de bal. Cavalcanti draait met de bal, schiet en ... Praszelik bokst de bal weg.

38e minuut.
Buscan passt de bal met de wreef. Minh Khánh rent richting de bal. Frček geeft een lange en hoge pass. Goyens is nu in balbezit. Goyens draait met de bal, schiet en ... Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Goyens passt de bal met de wreef. Cavalcanti rent richting de bal. Van Laere rent richting de bal. Cavalcanti onderschept slim de pass. Cavalcanti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 43%, Efraim 57%.
A.C. Milan 1899 - Efraim 1:0

46e minuut.
Birgül komt het veld opgelopen. Bociański komt het veld opgelopen. Bordea komt het veld opgelopen. Karcılı komt het veld opgelopen. Moon komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dymacz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moon met de inworp. Frček geeft een lange en hoge pass. Goyens maakt een snoekduik en kopt de bal. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Cavalcanti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

55e minuut.
El Awzai passt de bal zonder na te denken. Dymacz rent richting de bal. Frček verovert de bal door een tackle van achteren. Frček geeft een lange en hoge pass. Goyens springt en kopt de bal. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček verovert de bal door een tackle van achteren. Frček geeft een hoge lob. Goyens rent richting de bal. Goyens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - Efraim 2:0

69e minuut.
Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea passt de bal met de wreef. Van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens onderschept slim de pass. Goyens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Moon rent richting de bal. Moon geeft de bal voor. De Mitri kopt de bal weg. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Awzai. Cristea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cristea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goyens kopt de bal weg. Klungelig pakt Frček de bal. Frček geeft een lange en hoge pass. Goyens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - Efraim 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 56%, Efraim 44%.
A.C. Milan 1899 - Efraim 3:0