Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Beduinok Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2744
Beduinok MALÉV SC
433uj Tactiek 541v
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 29.8
formidabel Schieten zwak
goed Passen zwak
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Armeanca passt de bal met de wreef. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan met een sublieme pass. Brecska is nu in balbezit. Brecska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan passt de bal zonder na te denken. Jochem controleert de bal met de borst. Jochem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Klungelig pakt Pastor de bal. Pastor met een sublieme pass. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem haalt uit met een fantastische trap. Tóth probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Alcantud geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villás met een snelle inworp. Brecska is nu in balbezit. Brecska draait met de bal, schiet en ... Lilli bokst de bal weg.

22e minuut.
Stemler rent richting de bal. Stemler geeft een lange en hoge pass. Jochem kopt de bal weg. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska haalt uit met een fantastische trap. Lilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marčík rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Alcantud is nu in balbezit. Brecska is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villás met een snelle inworp. Brecska geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villás met de inworp. Ermoyan met een sublieme pass. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tóth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - MALÉV SC 1:0

36e minuut.
Ruzsa probeert naar een medespeler te passen. Marčík is nu in balbezit. Ermoyan onderschept slim de pass. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Lilli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - MALÉV SC 2:0

40e minuut.
Brecska is nu in balbezit. Brecska passt de bal met de wreef. Marčík onderschept slim de pass. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel. Lilli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jochem heeft problemen om de bal te vangen. Jochem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - MALÉV SC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 34%, MALÉV SC 66%.
Beduinok - MALÉV SC 3:0

48e minuut.
Jochem onderschept slim de pass. Jochem met een sublieme pass. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - MALÉV SC 4:0

50e minuut.
Ruzsa passt de bal in één keer door. Dobrinoiu met een sublieme pass. Brecska rent richting de bal. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. Lilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Tóth heeft problemen om de bal te vangen. Fajth met een sublieme pass. Brecska is nu in balbezit. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lilli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Lilli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Villás bereikt de bal nog maar net als eerste. Villás passt de bal in één keer door. Brecska rent richting de bal. Brecska schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marčík de bal onder controle te krijgen. Lilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Fajth geeft een lange en hoge pass. Stemler is nu in balbezit. Stemler passt de bal in één keer door. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel. Lilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brecska is nu in balbezit. Brecska haalt uit met een fantastische trap. Lilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tóth is nu in balbezit. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - MALÉV SC 5:0

67e minuut.
Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa geeft de bal voor. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pastor met een sublieme pass. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marčík de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brecska neemt de hoekschop. Jochem is nu in balbezit. Jochem schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Tóth rent richting de bal. Jochem verovert de bal door een tackle van achteren. Jochem probeert naar een medespeler te passen. Brecska rent richting de bal. Brecska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - MALÉV SC 6:0

77e minuut.
Ruzsa passt de bal met de wreef. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca passt de bal in één keer door. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem haalt uit met een fantastische trap. Lilli bokst de bal weg. Anfuso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - MALÉV SC 7:0

80e minuut.
Kresz bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca passt de bal zonder na te denken. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan passt de bal met de wreef. Villás met een sublieme pass. Brecska rent richting de bal. Brecska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lilli trapt de bal weg van het doel. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Lilli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brecska rent richting de bal. Brecska haalt uit met een fantastische trap. Lilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tóth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem draait met de bal, schiet en ... Lilli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska haalt uit met een fantastische trap. Marčík probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - MALÉV SC 8:0

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lilli niet meer kan verder spelen. Brillant komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 22%, MALÉV SC 78%.
Beduinok - MALÉV SC 8:0