Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA U21 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7334
USA U21 Nicaragua U21
4-1-3-2 Tactiek Modelo Wan 2
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 36.8
excellent Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Dunn geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pacheco de bal onder controle te krijgen. Fisher kopt de bal weg. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Santos is nu in balbezit. Dunn onderschept slim de pass. Dunn geeft een lange en hoge pass. Godbey rent richting de bal. Godbey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dunn geeft een lange en hoge pass. Cox rent richting de bal. Leonhardes begaat een overtreding. Leonhardes krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cox onderschept slim de pass. Cox passt de bal zonder na te denken. Godbey is nu in balbezit. Godbey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Nicaragua U21 1:0

20e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox passt de bal met de wreef. Godbey is nu in balbezit. Godbey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Nicaragua U21 2:0

25e minuut.
Bu geeft de bal voor. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn geeft de bal voor. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap. Soza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Nicaragua U21 3:0

29e minuut.
Laurel met een sublieme pass. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap. Zapatero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soza probeert naar een medespeler te passen. Laurel kopt de bal weg. Daar is Zapatero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap. Soza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Stewart is nu in balbezit. Stewart geeft de bal voor. Bu is nu in balbezit. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cox geeft de bal voor. Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bu probeert naar een medespeler te passen. Fisher is nu in balbezit. Fisher geeft de bal voor. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap. Soza bokst de bal weg.

45e minuut.
Fisher geeft de bal voor. Godbey is nu in balbezit. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox haalt uit met een fantastische trap. Soza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Nicaragua U21 4:0

45e minuut.
Zumbado komt het veld opgelopen. Serra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 28%, Nicaragua U21 72%.
USA U21 - Nicaragua U21 4:0

51e minuut.
Batres probeert naar een medespeler te passen. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leonhardes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Cox is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cox neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Soza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Nicaragua U21 5:0

52e minuut.
Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zumbado. Godbey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laurel met een snel genomen vrije trap. Daar is Batres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox is nu in balbezit. Cox draait met de bal, schiet en ... Soza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Buitenspel voor Zumbado. Goede buitenspelval van de verdediging. O`Shea komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Stewart rent richting de bal. Stewart geeft de bal voor. Cox kopt de bal weg. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Nicaragua U21 6:0

59e minuut.
Laurel speelt de bal door. O`Shea rent richting de bal. Cox rent richting de bal. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Hamilton komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher onderschept slim de pass. Fisher met een sublieme pass. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap. Soza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Fisher met de inworp. Laurel rent richting de bal. Laurel met een sublieme pass. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Fisher rent richting de bal. Fisher geeft een lange en hoge pass. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Hamilton komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Hamilton passt de bal zonder na te denken. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea draait met de bal, schiet en ... Soza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Soza trapt de bal weg van het doel. Laurel kopt de bal weg. Daar is Hamilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamilton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Batres rent richting de bal. O`Shea verovert de bal door een tackle van achteren. O`Shea draait met de bal, schiet en ... Soza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. O`Shea rent richting de bal. O`Shea draait met de bal, schiet en ... Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Hamilton kopt de bal weg. Laurel probeert naar een medespeler te passen. Lascody geeft een hoge lob. O`Shea rent richting de bal. O`Shea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zumbado kopt de bal weg. Crittenden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stone rent richting de bal. Baquedano verovert de bal door een tackle van achteren. Baquedano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Hughes komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Laurel onderschept slim de pass. Laurel geeft de bal voor. O`Shea rent richting de bal. O`Shea schiet op doel. Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Nicaragua U21 7:0

78e minuut.
Laurel is nu in balbezit. Laurel passt de bal in één keer door. Hamilton rent richting de bal. Hamilton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt O`Shea de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Shea is nu in balbezit. Batres rent richting de bal. O`Shea verovert de bal door een tackle van achteren. O`Shea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Zumbado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamilton rent richting de bal. Hamilton geeft de bal voor. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hamilton rent richting de bal. Hamilton draait met de bal, schiet en ... Soza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Nicaragua U21 8:0

84e minuut.
Zumbado is nu in balbezit. Parsons onderschept slim de pass. Parsons geeft de bal voor. Hamilton rent richting de bal. Hamilton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Santos rent richting de bal. Laurel verovert de bal door een tackle van achteren. Laurel met een sublieme pass. Hamilton rent richting de bal. Hamilton schiet op doel. Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Nicaragua U21 9:0

90e minuut.
Hamilton passt de bal in één keer door. Laurel rent richting de bal. Laurel passt de bal met de wreef. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton haalt uit met een fantastische trap. Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 22%, Nicaragua U21 78%.
USA U21 - Nicaragua U21 9:0