Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AEK Chios Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2769
AEK Chios Warszawa Warszawa (L)
F Tactiek juniormod
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 48.7
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Kanyan kopt de bal weg. Stempels probeert de bal aan de voet te houden. Freitas probeert naar een medespeler te passen. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels geeft een hoge lob. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Cook probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Warszawa Warszawa (L) 1:0

9e minuut.
Daar is Gordiencu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marka begaat een overtreding. Vojnić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Musso wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zeller heeft problemen om de bal te vangen. Suominen verovert de bal door een tackle van achteren. Majkut speelt de bal door. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Polk trapt de bal weg van het doel. Marka geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Warszawa Warszawa (L) 2:0

18e minuut.
Herczyk met een sublieme pass. Freitas met een sublieme pass. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Szymczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Warszawa Warszawa (L) 2:1

19e minuut.
Gordiencu is nu in balbezit. Vojnić probeert de bal met de borst te controleren. Majkut begaat een overtreding. Majkut krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Majkut passt de bal in één keer door. Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyan passt de bal zonder na te denken. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel. Cook kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gordiencu is nu in balbezit. Marka onderschept slim de pass. Freitas rent richting de bal. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEK Chios - Warszawa Warszawa (L) 2:2

31e minuut.
Maciocha onderschept slim de pass. Maciocha geeft de bal voor. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemrava speelt de bal door. Herczyk geeft een hoge lob. Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gordiencu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Marka rent richting de bal. Marka geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Warszawa Warszawa (L) 3:2

44e minuut.
Marka verovert de bal door een tackle van achteren. Marka met een sublieme pass. Więckowski is nu in balbezit. Vojnić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kanyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Polk de bal. Stempels speelt de bal door. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 41%, Warszawa Warszawa (L) 59%.
AEK Chios - Warszawa Warszawa (L) 3:2

46e minuut.
Gordiencu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rantakallio. Gordiencu raakt geblesseerd tijdens het duel. Musso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vojnić springt en kopt de bal. Szymczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Stempels is nu in balbezit. Hughes is nu in balbezit. Stempels onderschept slim de pass. Stempels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Warszawa Warszawa (L) 4:2

64e minuut.
Freitas met een sublieme pass. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller passt de bal zonder na te denken. Gordiencu is nu in balbezit. Gordiencu draait met de bal, schiet en ... Szymczak bokst de bal weg. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Warszawa Warszawa (L) 4:3

78e minuut.
Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình passt de bal zonder na te denken. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Suwak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio passt de bal in één keer door. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Polk de bal onder controle te krijgen. Stempels rent richting de bal. Stempels passt de bal zonder na te denken. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Warszawa Warszawa (L) 5:3

83e minuut.
Nemrava geeft een hoge lob. Hughes kopt de bal weg. Stempels met een sublieme pass. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Cook verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio passt de bal met de wreef. Suwak is nu in balbezit. Suwak passt de bal in één keer door. Stempels geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 41%, Warszawa Warszawa (L) 59%.
AEK Chios - Warszawa Warszawa (L) 5:3