Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Parque del Hosquillo
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7525
Las Majadas FC Sky Layser FC
UnderStars Tactiek Carna 2020
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
46 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 43.6
outstanding Schieten solid
formidable Passen good
good Verdedigen average


2e minuut.
Sánchez Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro is nu in balbezit. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Sky Layser FC 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Pavanati de bal. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado passt de bal met de wreef. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ezquerro is nu in balbezit. Ezquerro passt de bal zonder na te denken. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Canhão de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sánchez Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Morgado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ezquerro de bal. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De Laet speelt de bal door. Luzardo rent richting de bal. Luzardo geeft de bal voor. Sánchez Morgado rent richting de bal. Sánchez Morgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Márquez probeert naar een medespeler te passen. Barrero Barrero is nu in balbezit. Barrero Barrero speelt de bal door. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Márquez passt de bal in één keer door. Barrero Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero Barrero passt de bal met de wreef. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Sky Layser FC 2:0

22e minuut.
Ezquerro speelt de bal door. Barrero Barrero rent richting de bal. Barrero Barrero geeft een hoge lob. Sánchez Morgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Canhão de bal. Toukolahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Sánchez Morgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Jor is nu in balbezit. Sánchez Morgado met een sublieme pass. Ezquerro is nu in balbezit. Ezquerro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Sky Layser FC 3:0

28e minuut.
Ezquerro speelt de bal door. Barrero Barrero is nu in balbezit. Barrero Barrero passt de bal in één keer door. Sánchez Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Morgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cenamor met een sublieme pass. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez met een sublieme pass. Ezquerro rent richting de bal. Ezquerro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De Laet passt de bal met de wreef. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Ribeira probeert naar een medespeler te passen. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Toukolahti probeert naar een medespeler te passen. Lira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ribeira speelt de bal door. Sánchez Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Morgado draait met de bal, schiet en ... Toukolahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ezquerro is nu in balbezit. Ezquerro draait met de bal, schiet en ... Toukolahti bokst de bal weg.

45e minuut.
Ribeira verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeira speelt de bal door. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Ezquerro is nu in balbezit. Ezquerro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Majadas FC 27%, Sky Layser FC 73%.
Las Majadas FC - Sky Layser FC 3:0

46e minuut.
De Laet speelt de bal door. Lira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luzardo. Luzardo krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Márquez passt de bal met de wreef. Barrero Barrero rent richting de bal. Barrero Barrero geeft een hoge lob. Sánchez Morgado rent richting de bal. Sánchez Morgado draait met de bal, schiet en ... Toukolahti bokst de bal weg.

49e minuut.
De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeira speelt de bal door. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ribeira met een snelle inworp. Márquez rent richting de bal. Márquez geeft de bal voor. Sánchez Morgado springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Sky Layser FC 4:0

51e minuut.
Barrero Barrero rent richting de bal. Barrero Barrero passt de bal in één keer door. Ezquerro speelt de bal door. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sánchez Morgado kopt de bal weg. Ezquerro probeert de bal aan de voet te houden. Ezquerro probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Morgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ribeira geeft een lange en hoge pass. Ben Jor heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro rent richting de bal. Ezquerro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Barrero Barrero met een sublieme pass. Ezquerro rent richting de bal. Ben Jor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro verovert de bal door een tackle van achteren. Ezquerro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gabino speelt de bal door. Barrero Barrero is nu in balbezit. Barrero Barrero geeft een hoge lob. Ezquerro maakt een snoekduik en kopt de bal. Toukolahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cenamor kopt de bal weg. Sánchez Morgado rent richting de bal. Sánchez Morgado passt de bal in één keer door. Ezquerro rent richting de bal. Ezquerro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Klungelig pakt Ezquerro de bal. Ezquerro passt de bal met de wreef. Sánchez Morgado rent richting de bal. Sánchez Morgado draait met de bal, schiet en ... Toukolahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Sky Layser FC 5:0

69e minuut.
Márquez speelt de bal door. Barrero Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero Barrero passt de bal in één keer door. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De Laet rent richting de bal. Ribeira verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeira met een sublieme pass. Sánchez Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Morgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Barrero Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero Barrero geeft een lange en hoge pass. Ezquerro kopt de bal weg. Sánchez Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Morgado schiet op doel. Toukolahti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Sky Layser FC 6:0

79e minuut.
Márquez geeft een lange en hoge pass. Barrero Barrero geeft een lange en hoge pass. Toukolahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ezquerro is nu in balbezit. Ezquerro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Sky Layser FC 7:0

85e minuut.
Barrero Barrero met een sublieme pass. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro passt de bal met de wreef. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Márquez onderschept slim de pass. Márquez met een sublieme pass. Barrero Barrero is nu in balbezit. Barrero Barrero geeft de bal voor. Ezquerro springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Sky Layser FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Majadas FC 25%, Sky Layser FC 75%.
Las Majadas FC - Sky Layser FC 8:0