Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SamCro Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4747
SoA FC Corsaires
W-A-2 Tactiek CorsoLux
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten very good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen adequate


21e minuut.
Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabotic rent richting de bal. Şabanov verovert de bal door een tackle van achteren. İslam is nu in balbezit. İslam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fichant geeft een hoge lob. Daar is Feinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feinen passt de bal zonder na te denken. Decker rent richting de bal. Decker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sabotic kopt de bal weg. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Feinen verovert de bal door een tackle van achteren. Decker rent richting de bal. Decker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pachiegga probeert de bal aan de voet te houden. Feinen rent richting de bal. Feinen draait met de bal, schiet en ... Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Corsaires 0:1

29e minuut.
Inworp. Biever zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabotic geeft een lange en hoge pass. Feinen is nu in balbezit. Feinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mahmudbəyov met een sublieme pass. Yurtseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichant maakt een afschuwelijke overtreding. Fichant krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 41%, Corsaires 59%.
SoA FC - Corsaires 0:1

55e minuut.
Abdulla geeft de bal voor. Pierret speelt de bal door. Krieps kopt de bal weg. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen schiet op doel. Ağayev bokst de bal weg. Feinen is nu in balbezit. Feinen draait met de bal, schiet en ... Ağayev bokst de bal weg. Paal!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pierret trapt de bal weg van het doel. Mahmudbəyov kopt de bal weg. Abdulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kinnen passt de bal met de wreef. Feinen met een sublieme pass. Decker rent richting de bal. Decker haalt uit met een fantastische trap. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Corsaires 0:2

69e minuut.
Feinen passt de bal in één keer door. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker onderschept slim de pass. Decker draait met de bal, schiet en ... Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Corsaires 0:3

76e minuut.
Rusanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pachiegga de bal. Feinen is nu in balbezit. Feinen haalt uit met een fantastische trap. Ağayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Czekański verovert de bal door een tackle van achteren. Czekański speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biever zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krieps geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Senez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İslam begaat een overtreding. Senez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Blochausen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker geeft een lange en hoge pass. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Corsaires 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 50%, Corsaires 50%.
SoA FC - Corsaires 0:4