Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Erőss Zsolt Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5331
Csíkszereda FK Smashers
ék Tactiek Bursucel o ia pe
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
65.4 gemiddelde waardering 47.8
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitstekend Passen matig
uitmuntend Verdedigen goed


14e minuut.
Ghiţescu is nu in balbezit. Młocek onderschept slim de pass. Młocek passt de bal zonder na te denken. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Smashers 1:0

17e minuut.
Kemaoğlu kopt de bal weg. Młocek probeert de bal aan de voet te houden. Rzeczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Eremia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Baillon is nu in balbezit. Hasi met een sublieme pass. Klungelig pakt Młocek de bal. Młocek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Smashers 2:0

22e minuut.
Baillon met een sublieme pass. Daar is Hasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasi probeert naar een medespeler te passen. Młocek is nu in balbezit. Młocek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Smashers 3:0

25e minuut.
Baillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillon passt de bal met de wreef. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Smashers 4:0

34e minuut.
Baillon is nu in balbezit. Baillon passt de bal in één keer door. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu schiet op doel. Eremia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Smashers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 29%, Smashers 71%.
Csíkszereda FK - Smashers 5:0

46e minuut.
Pokrovac rent richting de bal. Pokrovac probeert naar een medespeler te passen. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek onderschept slim de pass. Młocek geeft een lange en hoge pass. Eremia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Smashers 6:0

49e minuut.
Młocek passt de bal in één keer door. Daar is Hasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasi probeert naar een medespeler te passen. Młocek is nu in balbezit. Młocek draait met de bal, schiet en ... Paal! Baillon geeft de bal voor. Eremia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Vercammen rent richting de bal. Vercammen geeft een hoge lob. Biedermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szabat stond buitenspel. Chiţu komt het veld opgelopen. Gómez Araujo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Baillon met een sublieme pass. Hasi rent richting de bal. Hasi probeert naar een medespeler te passen. Vercammen geeft een hoge lob. Kemaoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamayo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kemaoğlu onderschept slim de pass. Baillon speelt de bal door. Gómez Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Araujo draait met de bal, schiet en ... Eremia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Smashers 7:0

71e minuut.
Gómez Araujo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lenčák. Gómez Araujo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baillon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hasi kopt de bal weg. Rzeczycki probeert de bal met de borst te controleren. Gómez Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Araujo schiet op doel. Eremia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hasi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eremia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Baillon passt de bal met de wreef. Chiţu rent richting de bal. Chiţu met een sublieme pass. Gómez Araujo is nu in balbezit. Gómez Araujo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən geeft een hoge lob. Tamayo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pokrovac is nu in balbezit. Pokrovac draait met de bal, schiet en ... Manolescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moreno is nu in balbezit. Parască onderschept slim de pass. Parască schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Baillon rent richting de bal. Baillon speelt de bal door. Lenčák rent richting de bal. Kemaoğlu onderschept slim de pass. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hasi kopt de bal weg. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ... Eremia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Smashers 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 26%, Smashers 74%.
Csíkszereda FK - Smashers 8:0