Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ossoduro69 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5722
ossoduro69 FC Timada
leo 2 Tactiek 343
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
51 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
62.9 gemiddelde waardering 37.9
wonderbaarlijk Schieten redelijk
formidabel Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Pieniążek kopt de bal weg. Stucki rent richting de bal. Met opzet legt Haroutiunyan zijn tegenspeler op de grond. Haroutiunyan krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Haroutiunyan speelt de bal door. Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretsyan passt de bal met de wreef. Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Darcy haalt uit met een fantastische trap. Shahgeldyan speelt de bal door. Pawlica kopt de bal weg. Daar is Pieniążek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Darcy rent richting de bal. Darcy passt de bal met de wreef. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Lupi geeft een hoge lob. Inworp. Pawlica met de inworp. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... Shahgeldyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langfermann met een snelle inworp. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović verovert de bal door een tackle van achteren. Filipović schiet op doel. Shahgeldyan bokst de bal weg.

17e minuut.
Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... Aronyan probeert de bal aan de voet te houden. Darcy is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek passt de bal zonder na te denken. Daar is Stucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stucki geeft de bal voor. Lupi verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Langfermann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lupi kopt de bal weg. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Stucki probeert naar een medespeler te passen. Pieniążek probeert naar een medespeler te passen. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy draait met de bal, schiet en ... Shahgeldyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Filipović passt de bal in één keer door. Darcy is nu in balbezit. Darcy draait met de bal, schiet en ... Lupi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Grigoryan rent richting de bal. Stucki onderschept slim de pass. Stucki geeft een hoge lob. Darcy heeft problemen om de bal te vangen. Darcy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nygård is nu in balbezit. Filipović onderschept slim de pass. Filipović met een sublieme pass. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy schiet op doel. Shahgeldyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Filipović speelt de bal door. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Filipović de bal. Filipović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pieniążek rent richting de bal. Aronyan verovert de bal door een tackle van achteren. Darcy rent richting de bal. Darcy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - FC Timada 1:0

33e minuut.
Arango met een sublieme pass. Filipović is nu in balbezit. Filipović passt de bal met de wreef. Darcy is nu in balbezit. Darcy draait met de bal, schiet en ... Shahgeldyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Velardo met een sublieme pass. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica passt de bal met de wreef. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Shahgeldyan probeert naar een medespeler te passen. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica speelt de bal door. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek schiet op doel. De bal raakt de paal. Filipović rent richting de bal. Filipović passt de bal in één keer door. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy haalt uit met een fantastische trap. Shahgeldyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pieniążek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy is nu in balbezit. Darcy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Filipović is nu in balbezit. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karents tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darcy raakt geblesseerd tijdens het duel. Stucki wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Stepanyan heeft problemen om de bal te vangen. Velardo onderschept slim de pass. Velardo geeft de bal voor. Darcy krijgt zijn hoofd ertegen. Shahgeldyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - FC Timada 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossoduro69 19%, FC Timada 81%.
ossoduro69 - FC Timada 2:0

53e minuut.
Ronghua probeert naar een medespeler te passen. Langfermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfermann passt de bal met de wreef. Darcy rent richting de bal. Darcy draait met de bal, schiet en ... Shahgeldyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Langfermann speelt de bal door. Filipović rent richting de bal. Filipović passt de bal met de wreef. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Pieniążek onderschept slim de pass. Haroutiunyan is nu in balbezit. Pieniążek verovert de bal door een tackle van achteren. Darcy rent richting de bal. Darcy haalt uit met een fantastische trap. Shahgeldyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - FC Timada 3:0

65e minuut.
Langfermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipović is nu in balbezit. Filipović geeft de bal voor. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Darcy probeert naar een medespeler te passen. Filipović rent richting de bal. Gevorgyan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gevorgyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gevorgyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Ronghua maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Filipović kopt de bal weg. Stucki speelt de bal door. Klungelig pakt Pieniążek de bal. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Pawlica met een sublieme pass. Velardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardo speelt de bal door. Filipović rent richting de bal. Filipović haalt uit met een fantastische trap. Shahgeldyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Darcy de bal. Darcy haalt uit met een fantastische trap. Shahgeldyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Velardo controleert de bal met de borst. Velardo geeft een hoge lob. Darcy kopt de bal weg. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Arango is nu in balbezit. Arango geeft de bal voor. Daar is Lupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - FC Timada 4:0

81e minuut.
Filipović is nu in balbezit. Filipović probeert naar een medespeler te passen. Darcy is nu in balbezit. Darcy haalt uit met een fantastische trap. Shahgeldyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grigoryan kopt de bal weg. Daar is Haroutiunyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langfermann probeert naar een medespeler te passen. Filipović rent richting de bal. Filipović draait met de bal, schiet en ... Shahgeldyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Filipović passt de bal zonder na te denken. Pieniążek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Darcy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcy haalt uit met een fantastische trap. Shahgeldyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Pawlica speelt de bal door. Stucki heeft problemen om de bal te vangen. Stucki met een sublieme pass. Filipović rent richting de bal. Filipović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Filipović passt de bal in één keer door. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek probeert naar een medespeler te passen. Darcy is nu in balbezit. Darcy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Shahgeldyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Darcy is nu in balbezit. Darcy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Shahgeldyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lupi heeft problemen om de bal te vangen. Darcy is nu in balbezit. Darcy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - FC Timada 5:0

89e minuut.
Filipović is nu in balbezit. Karents rent richting de bal. Langfermann met een sublieme pass. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossoduro69 28%, FC Timada 72%.
ossoduro69 - FC Timada 5:0