Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alcalá Rovers Zé do Rui F.C.
5212 AR Tactiek SEM NOME
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


9e minuut.
Pazderski kopt de bal weg. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa rent richting de bal. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra draait met de bal, schiet en ... Beneventi bokst de bal weg.

14e minuut.
Trung Hải rent richting de bal. Trung Hải geeft een lange en hoge pass. Pazderski rent richting de bal. Pazderski haalt uit met een fantastische trap. Armando probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Zé do Rui F.C. 1:0

21e minuut.
Gonzalo rent richting de bal. Chkaf verovert de bal door een tackle van achteren. Chkaf probeert naar een medespeler te passen. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pazderski schiet op doel. González probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pazderski zal de hoekschop nemen. Trung Hải springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Doeltrap. McQueen trapt de bal weg van het doel. Roberti heeft problemen om de bal te vangen. Roberti geeft de bal voor. Stachyra springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ionaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ionaş passt de bal met de wreef. Roberti speelt de bal door. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcalá Rovers 48%, Zé do Rui F.C. 52%.
Alcalá Rovers - Zé do Rui F.C. 1:0

57e minuut.
McQueen rent richting de bal. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Chkaf begaat een overtreding. Stachyra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gintel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra onderschept slim de pass. Mihliuc speelt de bal door. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gonzalo is nu in balbezit. Gonzalo passt de bal zonder na te denken. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. Beneventi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ionaş probeert naar een medespeler te passen. Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel passt de bal met de wreef. Pliszka is nu in balbezit. Pliszka haalt uit met een fantastische trap. Beneventi bokst de bal weg.

77e minuut.
McQueen is nu in balbezit. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra passt de bal zonder na te denken. Pliszka is nu in balbezit. Pliszka schiet op doel. Beneventi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcalá Rovers 51%, Zé do Rui F.C. 49%.
Alcalá Rovers - Zé do Rui F.C. 1:0