Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC BARLA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4685
FC BARLA H-mégy FC
irány Tactiek 352
51% Balbezit 49%
23% Spel op eigen helft 77%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 41.6
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Kosztolányi passt de bal zonder na te denken. Careca is nu in balbezit. Careca passt de bal in één keer door. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ... Fejerešák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Aslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes onderschept slim de pass. Careca bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán rent richting de bal. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kosztolányi kopt de bal weg. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós passt de bal zonder na te denken. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Reszeli Soós verovert de bal door een tackle van achteren. Kosztolányi probeert naar een medespeler te passen. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán schiet op doel. Fejerešák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - H-mégy FC 1:0

19e minuut.
Stępkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępkowski passt de bal met de wreef. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa draait met de bal, schiet en ... Cseri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARLA - H-mégy FC 1:1

22e minuut.
Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Keruzoré geeft een lange en hoge pass. Kiprich is nu in balbezit. Murawa rent richting de bal. Murawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Keruzoré geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reszeli Soós met een snelle inworp. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Reszeli Soós met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi onderschept slim de pass. Kosztolányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gordillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Cervantes de bal. Aslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rákóczi probeert naar een medespeler te passen. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes passt de bal met de wreef. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - H-mégy FC 2:1

33e minuut.
Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi is nu in balbezit. Reszeli Soós rent richting de bal. Reszeli Soós schiet op doel. Fejerešák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Harnik geeft de bal voor. Careca kopt de bal weg. Meszesán rent richting de bal. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Ersözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersözlü passt de bal in één keer door. Murawa rent richting de bal. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Cseri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARLA - H-mégy FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARLA 25%, H-mégy FC 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BARLA - H-mégy FC 2:2

50e minuut.
Peñaranda rent richting de bal. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes passt de bal met de wreef. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Careca geeft een lange en hoge pass. Reszeli Soós kopt de bal weg. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákóczi speelt de bal door. Cervantes met een sublieme pass. Meszesán rent richting de bal. Meszesán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Murawa controleert de bal met de borst. Kubot rent richting de bal. Kubot met een sublieme pass. Careca bereikt de bal nog maar net als eerste. Careca geeft een lange en hoge pass. Fejerešák bokst de bal weg. Kosztolányi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Stępkowski passt de bal zonder na te denken. Cervantes heeft problemen om de bal te vangen. Cervantes met een sublieme pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - H-mégy FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARLA 20%, H-mégy FC 80%.
FC BARLA - H-mégy FC 3:2