Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Misr
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14578
Misr Malta
angry LION Tactiek NT MALTA
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
69 gemiddelde waardering 73.6
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitmuntend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Abou Ziad rent richting de bal. Hamilton geeft een lange en hoge pass. Testa rent richting de bal. Testa geeft de bal voor. Lorenzi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Malta 0:1

9e minuut.
Testa is nu in balbezit. Testa met een sublieme pass. Esposito probeert naar een medespeler te passen. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bashshar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavia met een snelle inworp. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kamel verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Malta 0:2

16e minuut.
Zahid controleert de bal met de borst. Hamilton onderschept slim de pass. Hamilton speelt de bal door. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sansone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sansone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gawdat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lorenzi kopt de bal weg. El-Mahdy rent richting de bal. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Malta 0:3

42e minuut.
Zahid speelt de bal door. Abu al Khayr is nu in balbezit. Abu al Khayr probeert naar een medespeler te passen. Zahid heeft problemen om de bal te vangen. Zahid haalt uit met een fantastische trap. Miceli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 70%, Malta 30%.
Misr - Malta 0:3

46e minuut.
El-Atrash komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Esposito passt de bal zonder na te denken. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa speelt de bal door. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone draait met de bal, schiet en ... El Ghandour bokst de bal weg.

61e minuut.
Pavia speelt de bal door. Lorenzi heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Medhat zijn tegenspeler op de grond. Medhat krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Lorenzi passt de bal in één keer door. Testa is nu in balbezit. Testa geeft een lange en hoge pass. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lorenzi passt de bal zonder na te denken. Testa is nu in balbezit. Testa probeert naar een medespeler te passen. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Sansone is nu in balbezit. Sansone schiet op doel. Abdel Megeed probeert de bal aan de voet te houden. Pavia rent richting de bal. Pavia geeft een lange en hoge pass. El Ghandour bokst de bal weg.

78e minuut.
Testa geeft een lange en hoge pass. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhat is nu in balbezit. Lorenzi onderschept slim de pass. Lorenzi draait met de bal, schiet en ... El Ghandour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Hamilton geeft een lange en hoge pass. Lorenzi rent richting de bal. Kamel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lorenzi wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Testa verovert de bal door een tackle van achteren. Testa passt de bal met de wreef. Esposito probeert naar een medespeler te passen. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. El Ghandour bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 69%, Malta 31%.
Misr - Malta 0:3