Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Daalse 2005
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2431
Roosendaal 05 Heida Bombers
4-3-3 Tactiek 4+2+2+2
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.3 gemiddelde waardering 54.9
goed Schieten formidabel
matig Passen solide
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Żmijewski speelt de bal door. Rufer rent richting de bal. Rufer passt de bal met de wreef. Hirschi rent richting de bal. Hirschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder passt de bal met de wreef. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - Heida Bombers 0:1

13e minuut.
Rätz geeft de bal voor. Heitinga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grichting onderschept slim de pass. Grichting geeft een lange en hoge pass. Heitinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Romeijn verovert de bal door een tackle van achteren. Romeijn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokarz met een snelle inworp. Rätz geeft een hoge lob. Heitinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zehnder krijgt zijn hoofd ertegen. Heitinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Romeijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufer geeft een hoge lob. Rääbis rent richting de bal. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder draait met de bal, schiet en ... Heitinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Rätz geeft een lange en hoge pass. Rääbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbis passt de bal met de wreef. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi schiet op doel. Heitinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - Heida Bombers 0:2

33e minuut.
Zehnder rent richting de bal. Zehnder passt de bal met de wreef. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi schiet op doel. Heitinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - Heida Bombers 0:3

35e minuut.
Żmijewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hirschi de bal. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder schiet op doel. Romeijn probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - Heida Bombers 0:4

38e minuut.
Rainato controleert de bal met de borst. Rätz probeert naar een medespeler te passen. Gielens rent richting de bal. Zehnder onderschept slim de pass. Zehnder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - Heida Bombers 0:5

45e minuut.
Daar is Zehnder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zehnder passt de bal zonder na te denken. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 72%, Heida Bombers 28%.
Roosendaal 05 - Heida Bombers 0:5

46e minuut.
Gielens geeft een lange en hoge pass. Grichting bereikt de bal nog maar net als eerste. Grichting geeft een lange en hoge pass. Hirschi rent richting de bal. Hirschi haalt uit met een fantastische trap. Heitinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Rufer verovert de bal door een tackle van achteren. Rufer speelt de bal door. Fulczyk rent richting de bal. Rääbis onderschept slim de pass. Rääbis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rätz rent richting de bal. Rätz met een sublieme pass. Gielens heeft problemen om de bal te vangen. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - Heida Bombers 0:6

56e minuut.
Rääbis is nu in balbezit. Rääbis geeft de bal voor. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder draait met de bal, schiet en ... Heitinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - Heida Bombers 0:7

57e minuut.
Heitinga trapt de bal weg van het doel. Rätz kopt de bal weg. Hirschi is nu in balbezit. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
van der Meer heeft problemen om de bal te vangen. Rufer rent richting de bal. Rufer passt de bal met de wreef. Zehnder rent richting de bal. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. Heitinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Rätz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeijn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Romeijn krijgt een gele kaart. Hirschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hirschi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Heitinga bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Hirschi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Romeijn maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Żmijewski met een sublieme pass. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi schiet op doel. Heitinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Buitenspel voor Schweickert. Goede buitenspelval van de verdediging. Speck neemt vlug de vrije trap. Zehnder kopt de bal weg. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romeijn heeft problemen om de bal te vangen. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - Heida Bombers 0:8

68e minuut.
Żmijewski passt de bal in één keer door. Rätz is nu in balbezit. Rätz speelt de bal door. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Grichting kopt de bal weg. Rufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufer passt de bal zonder na te denken. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Heitinga met een sublieme pass. Verstappen controleert de bal met de borst. Zehnder rent richting de bal. Rääbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rääbis geeft een lange en hoge pass. Zehnder rent richting de bal. Zehnder passt de bal met de wreef. Hirschi heeft problemen om de bal te vangen. Hirschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Grichting geeft een lange en hoge pass. Hirschi kopt de bal weg. Zehnder heeft problemen om de bal te vangen. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Rufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rufer met een sublieme pass. Fulczyk rent richting de bal. Zehnder onderschept slim de pass. Zehnder draait met de bal, schiet en ... Heitinga bokst de bal weg.

84e minuut.
Rätz krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Romeijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschi rent richting de bal. Hirschi haalt uit met een fantastische trap. Heitinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - Heida Bombers 0:9

85e minuut.
Lentz rent richting de bal. Lentz geeft een hoge lob. van der Meer is nu in balbezit. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 79%, Heida Bombers 21%.
Roosendaal 05 - Heida Bombers 0:9